World Forum en J-POP Foundation verlengen contract AnimeCon met 3 jaar



Na 2 succesvolle jaren en een verwachte succesvolle editie in 2016 hebben World Forum en J-POP Foundation besloten om het contract van AnimeCon met 3 jaar te verlengen. In zowel 2017, 2018 en 2019 is World Forum het decor voor meer dan 10.000 gamers.
AnimeCon is een jaarlijks 3-daagse, internationaal festival waarbij liefhebbers van moderne Japanse cultuur zoals games, animaties, film, strips, manga en cosplay samenkomen en verkleed gaan als hun favoriete stripfiguur/held.

AnimeCon is een veelzijdig, kleurrijk, multimediaal festival dat niemand met enige interesse in Japanse, populaire cultuur mag missen. 
AnimeCon is een uitgelezen gelegenheid om de fanatieke gamers op hun best te zien. Het merendeel van de bezoekers verkleden zich en doen mee aan competities of workshops. De bezoekers zijn van alle leeftijden en komen vanuit verschillende landen naar World Forum om dit festival bij te wonen.

“World Forum is erg enthousiast over de vernieuwde samenwerking met J-POP Foundation. Dit is niet alleen goed voor J-POP Foundation en World Forum maar ook voor de stad Den Haag. Er komen duizenden internationale bezoekers op dit festival af. Hiermee zet Den Haag zich wederom internationaal op de kaart.”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager van World Forum.
Kijk voor meer informatie over dit evenement op: www.animecon.nl

Over World Forum
World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht. World Forum heeft de afgelopen jaren menig evenement georganiseerd op het gebied van safety & security en daarmee veel ervaring opgebouwd. Daarnaast is World Forum onderscheidend op het gebied van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

v.l.n.r. Niels Viveen (Voorzitter J-POP Foundation), Matijs de Jong (Secretaris J-POP Foundation), Kirsten Vosmer (Commercial Manager World Forum)
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement