Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch ontvangt het Uitgerust labelGolden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch heeft begin september het Uitgerust label mogen ontvangen. Dit speciale label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.
 
Directrice Karin Rademaker ontving het label uit handen van Rita Sax en Lies Verriet-Giesberts, beide initiatiefneemsters van Uitgerust. "Wij zijn trots op onze mooie nieuwe kamer en blij dat wij dit label mogen ontvangen!", aldus Karin Rademaker. "Wij zijn jaren geleden begonnen om Central toegankelijker te maken. Eerst met de verplaatsing van onze receptie zodat een speciale hellingbaan mogelijk was. Vervolgens de mindervalide toilet bij de Brasserie, de liften met o.a. automatische deuren en dit jaar, na een uitgebreide verbouwing, dus een prachtige luxe kamer voor onze mindervalide gasten".  De ruime mindervalide kamer gaat middels een sleutelkaart automatisch open. De vloerbedekking is vervangen door een gladde kunststofvloer en daarnaast is de badkamer uitgerust met o.a. diverse opklapbare beugels, onderrijdbare wastafel, speciale douchestoel, verstelbare douchekop  en antislip tegels. Ook een speciaal noodoproep systeem is aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat de Front Office afdeling voor directe hulp.
 
"Ruim 15% van de recreërende gasten heeft een mobiliteitsbeperking. Deze mensen zijn vaak op zoek naar een accommodatie waar ze optimaal en zelfstandig kunnen genieten van een ontspannen en zorgeloos verblijf. Hotels met het label Uitgerust zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor deze doelgroep", aldus Lies Verriet-Giesberts. Steeds meer organisaties maken zich tegenwoordig sterk voor een toegankelijk Nederland. Zo wordt de stap voor de doelgroep om o.a. een hotel te vinden, steeds makkelijker.
 
Over Uitgerust
Adviesbureau Uitgerust streeft er naar alle hotels en andere verblijfsaccommodaties gebruiksvriendelijk en toegankelijk te maken voor de minder mobiele gast. Wanneer  gasten verblijven in een accommodatie met het Uitgerust label hoeven zij zich geen zorgen meer te maken of zij zich zelfstandig kunt redden met de aanpassingen die er aanwezig zijn.  Het Uitgerust label wordt uitgereikt aan accommodaties die volgens standaarden voldoen aan alle aanpassingen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf voor minder mobiele gasten. Voor meer informatie, zie: www.uitgerust.eu.
 
Over Golden Tulip Hotel Central
Met een reeks aan mogelijkheden en faciliteiten voor zowel de zakelijke- als vrijetijdsgast is Golden Tulip Hotel Central het kloppende hart in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het hotel beschikt o.a. over 125 kamers (waarvan drie suites en in totaal 10 verschillende kamertypes), 12 multifunctionele vergaderzalen en de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder ‘De Hoofdwacht' voor recepties, stijlvolle diners en feesten. Naast restaurant ‘de Leeuwenborgh', brasserie ‘Central' en de twee bars ‘Moriaenbar' en ‘Tony's bar' is het neusje van de zalm toch wel het fitnesscentrum op de 7e etage met een bijzonder uitzicht op de Sint-Jan. Voor meer informatie, zie: www.hotel-central.nl

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels Development Co., Ltd.Group. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert  naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (40 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Golden Tulip Hotel Central

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement