MeetingMagazine.nl en MeetingReview gaan samenwerkenMeetingMagazine.nl blijft actief als het gaat om het verbeteren van haar website, ook wat betreft het bedrijvenregister. Dit register biedt uitgebreide informatie over de diverse locaties, evenement- en congresorganisatoren en andere spelers uit de MICE-branche. Om dit bedrijvenregister nog verder te perfectioneren, is MeetingMagazine.nl de samenwerking aangegaan met MeetingReview.

Bij de bedrijfsprofielen van de locaties wordt vanaf heden niet alleen uitgebreide informatie over de locatie zelf getoond, maar ook de review-score die de locaties bij MeetingReview hebben behaald. Zo weet de lezer in één oogopslag wat een locatie te bieden heeft én hoe dit door eerdere bezoekers is beoordeeld.

MeetingReview is een specialistisch en onafhankelijk reviewplatform in de MICE-branche dat sinds vorig jaar actief is. De bezoeker van MeetingReview wordt geholpen om een juiste keuze te maken en wordt gefaciliteerd in het verkrijgen van informatie over locaties en diensten.

Meer informatie is te vinden op www.meetingmagazine.nl en www.meetingreview.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement