Nieuw LED Experience Centre met vergaderruimte in DuivenOp vrijdag 7 juni zijn de deuren van het TRALERT® Experience Centre officieel geopend, als het grootste belevingscentrum in Europa op het gebied van LED-voertuigverlichting. TRALERT® toont hier de meest uitgebreide collectie van geavanceerde verlichtingsoplossingen, speciaal ontworpen voor trucks, trailers en aanverwante werkvoertuigen.

De toekomst van LED-verlichting
In deze gloednieuwe locatie voor voertuigverlichting kunnen bezoekers alle verschillende LED-verlichting zelf zien en testen. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste generatie verstralers. Ontdek welke dynamische opstartfunctie het mooist is. Of sta versteld van het uitgebreide aanbod aan werklampen met een hoge lichtopbrengst. 

Visie
De visie voor het TRALERT® Experience Centre is ingegeven door de groeiende vraag vanuit de markt naar een locatie waar alle verlichtingsopties voor voertuigen zichtbaar en vergelijkbaar zijn. Toen TRALERT® het nieuwe pand betrok, zag het bedrijf de mooie mogelijkheid: de volledige eerste etage moest de plek worden voor een belevingscentrum gecombineerd met moderne vergaderfaciliteiten. “Ik ben ontzettend trots op ons team. Hun toewijding en harde werk hebben dit prachtige project mogelijk gemaakt”, aldus Martin Nuwenhof, CEO van TRALERT®.

Lichtmetingen en studio
In het TRALERT® Experience Centre bevindt zich een geavanceerde studio, specifiek ingericht voor lichtmetingen, waar de functionaliteit en kwaliteit van de verlichtingsproducten in een volledig verduisterde omgeving worden getest. Klanten hebben de unieke mogelijkheid om de werkelijke lichtuitstraling van verschillende lampen onder realistische omstandigheden te observeren. Ze kunnen vooraf specificeren welke verlichtingsopties ze in actie wensen te zien. In deze speciale testruimte, waar de productspecialisten van TRALERT® de verlichting grondig evalueren voordat deze op de markt komt, ligt de focus op aspecten zoals de IP-normering voor water- en stofdichtheid, evenals de duurzaamheid en bestendigheid tegen trillingen. Deze rigoureuze tests garanderen dat de producten voldoen aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en betrouwbaarheid.Vergader- en trainingsfaciliteiten
Het TRALERT® Experience Centre onderscheidt zich niet alleen als het grootste en uniekste belevingscentrum voor voertuigverlichting in Europa, maar ook door de ruime vergaderfaciliteiten die het bedrijf kan aanbieden. De vergaderruimte is volledig uitgerust om te voldoen aan de behoeften van relaties en geïnteresseerde groepen, inclusief de eventuele mogelijkheid voor een verzorgde lunch of diner. Bezoekers kunnen vergaderen op een inspirerende, unieke en centrale locatie, terwijl ze tegelijkertijd het experience centrum kunnen ontdekken. Na een rondleiding langs de modernste voertuigverlichtingstechnologieën biedt de vergaderzaal alle nodige voorzieningen, waardoor het een ideale locatie is voor zakelijke bijeenkomsten.

Het centrum biedt een unieke kans om de meest moderene voertuigverlichting te ervaren, zoals dark look breedteverlichting of verstralers met dynamic startup.

Truckers café
Aan het einde van een inspirerende dag is er voor de gasten de mogelijkheid om plaats te nemen in het verborgen juweel: een authentiek bruin café. Dit is de perfecte plek om nog even in een informele sfeer na te praten onder het genot van een drankje. Na de kennismaking met het experience centrum en eventueel vergaderen biedt het TRALERT® café een heerlijke, ontspannen afsluiting. De nostalgische sfeer wordt benadrukt door de houten tafels, ouderwetse barkrukken en sfeervolle verlichting.

Feestelijke opening
Na maandenlange voorbereiding was het moment eindelijk daar. Samen met nationale en internationale relaties, vrienden en familie werd er vrijdag 7 juni jl. geproost op deze prachtige mijlpaal in de geschiedenis van TRALERT®.

Het Experience Centre bezoeken
Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een tour door het Experience Centre, is er de mogelijkheid om een afspraak te maken. Tijdens de rondleiding krijgen zij de gelegenheid om een uniek kijkje achter de schermen te nemen en de innovatieve producten en technologieën van dichtbij te ervaren.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: LED Experience Centre Duiven Vergaderlocatie TRALERT® Experience Centre
Algemene voorwaarden | privacy statement