Engelberg-Titlis – This is it!Op zoek naar een paradijs voor alpine avonturen en prachtige bergmomenten? Engelberg heet je welkom! Engelberg is gewoonweg de ultieme plek voor unieke bergervaringen, voor het gevoel van dat perfecte geluksmoment dat groots aanvoelt en je fascineert als geen ander. Van 1.050 meter boven zeeniveau op de dalbodem tot meer dan 3.000 meter zijn de mogelijkheden voor unieke evenementen bijna onbeperkt.

Genesteld in een indrukwekkend natuurlandschap biedt Engelberg een uitzonderlijk decor voor incentives, vergaderingen en congressen. De goede bereikbaarheid van het dorp maakt het de ideale locatie voor jouw evenement. Eenmaal aangekomen in het kloosterdorp kun je de diversiteit ervan te voet verkennen en de schoonheid zelf zien. De omringende natuur biedt je de mogelijkheid om je evenement in een onvergetelijke omgeving te organiseren. Het MICE-team adviseert je graag en plant het perfecte evenement volgens jouw wensen.

In Engelberg hoef je je niet te beperken tot één locatie, maak gewoon van het hele dorp je evenementenlocatie! Dankzij de nabijheid van alle locaties kunnen historische zalen, moderne seminariezalen, verschillende restaurants en hotels in alle categorieën makkelijk gecombineerd worden. De afstanden voor je gasten zijn kort, maar de mogelijkheden zijn enorm.

https://www.engelberg.ch/en/meeting-incentive/your-event/

MICE Brochure: https://user-ys4n8za.cld.bz/2023-MICE-Broschuere-NEU-297x210-VV-indd

Ervaar pure luxe in het Kempinski Palace Engelberg
Het in 2021 nieuw geopende hotel combineert de charme van de Belle Époque met tijdloze luxe: 129 stijlvolle kamers en suites, negen ultramoderne seminar- en conferentiezalen, waaronder het historische Kursaal, restaurant Cattani en The Palace Bar met zomerterrassen, Wintergarden en Chalet Ruinart in de winter, evenals een spa op het dak op de bovenste verdieping met overloopzwembad en uniek bergpanorama - dit aanbod van topniveau maakt van het Kempinski Palace Engelberg het topadres in de regio. De moderne zalen voor evenementen kunnen perfect gecombineerd worden met het historische Kursaal. Met zijn verfijnde architectuur, bestaande uit het volledig gerestaureerde historische gedeelte uit 1904 en een naadloos aansluitende nieuwbouw, brengt Engelbergs enige internationale vijfsterren superior hotel de geschiedenis van grand hotels op een nieuwe manier tot leven.

https://www.kempinski.com/en/kempinski-palace-engelberg
MICE: https://www.kempinski.com/en/kempinski-palace-engelberg/meetings-events

Kursaal Engelberg
Het in 1902 gebouwde Kursaal - een van de mooiste Belle Époque zalen in Zwitserland - zal na vier jaar renovatie vanaf oktober 2020 schitteren in nieuwe pracht. 284 m² ruimte voor succesvolle conferenties en seminars, uitstekende concerten van allerlei aard en feestelijke banketten. Met een maximale capaciteit van 367 zitplaatsen met theateropstelling (318 in de zaal en 49 op de galerij) of 800 personen voor staande concerten biedt het Kursaal de ideale omstandigheden voor je volgende evenement. Het Kursaal is ideaal voor bruiloften met ronde bankettafels. Met een maximale capaciteit van 180 gasten biedt het een aantrekkelijke dansvloer. Twee moderne seminarruimten, ruime backstageruimten en een garderobe ronden de faciliteiten van het Kursaal af.
https://www.engelberg.ch/en/our-offering/special-locations/kursaal-engelberg/


Hoog vliegen op de Titlis
De plaatselijke berg van Engelberg, de Titlis, is de enige gletsjer in Centraal-Zwitserland die unieke gletsjerervaringen biedt. In ongeveer 30 minuten brengt de kabelbaan je comfortabel vanuit het dorp naar meer dan 3000 meter boven zeeniveau. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de hoogste hangbrug van Europa, voel het meer dan 5.000 jaar oude ijs tijdens een wandeling door de gletsjergrot en beleef culinaire hoogtepunten in de verschillende restaurants op de berg. Het middenstation Trübsee is een ideaal hoogplateau voor teambuilding, groepswandelingen en activiteiten boordevol actie. De Titlis is #ThePeakToBe in Engelberg en is ideaal voor creatieve en inspirerende gedachten of om tot rust te komen na een geslaagde vergadering.
https://www.titlis.ch/en
MICE: https://www.titlis.ch/en/your-event


Teambuilding in Engelberg
Bouw voort op het effect van alternatieve teamevenementen met onze teambuildingaanbiedingen in Engelberg. Regelmatige teambuildingactiviteiten bevorderen de teamcohesie en communicatie. In Engelberg bieden we je een breed scala aan mogelijkheden om het vertrouwen en de samenwerking in je team te versterken. Samen koken boven een open vuur in de Adventure Kitchen, blok voor blok een iglo bouwen of een kleurrijke muurschildering maken tijdens de Colour Bash zijn maar een paar ideeën. De natuurlijke omgeving van Engelberg biedt de perfecte achtergrond voor samenbindende en indrukwekkende teamevenementen.
https://www.engelberg.ch/en/social-programme/teambuilding#/experiences

Alles uit één bron en volgens jouw wensen

De MICE-afdeling van Engelberg-Titlis Tourism organiseert sinds 2004 grote en kleine klantenevenementen in het kloosterdorp. Dankzij een rijke ervaring, veel voorkennis en nog meer passie kun je er zeker van zijn dat jouw droomevenement volgens jouw ideeën wordt gerealiseerd - van de aankomst tot de accommodatie, van het seminar tot het begeleidende programma. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat voor jouw evenement. Dit wordt van A tot Z georganiseerd door een contactpersoon en jouw wensen zijn onze hoogste prioriteit. Het advies is neutraal en klantgericht, want Engelberg-Titlis Tourism vertegenwoordigt alle dienstverleners in Engelberg op gelijke voet.

https://www.engelberg.ch/en/engelberg-meeting/everything-from-a-single-source
Team & contact: https://www.engelberg.ch/en/engelberg-meeting/contact

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement