Kramer werkt samen met toonaangevende AV/IT-distributeur Van Domburg Partners om de relaties in de Benelux te versterken



Kramer, het toonaangevende bedrijf op het gebied van audiovisuele ervaringen,  heeft zijn distributiepartnerschap in Nederland en België aangekondigd met Van Domburg Partners, een toonaangevende distributeur met toegevoegde waarde van AV/IT-multimediatechnologie.

Van innovatieve draadloze presentatie en collaboration, revolutionaire cloud managed kamerbediening, tot webgebaseerd AV-netwerkbeheer: Kramer zet een nieuwe standaard voor AV/IT-convergentie op een open ecosysteem. Het bedrijf streeft ernaar de beste producten, oplossingen en diensten te leveren en blijft de favoriete keuze voor de zakelijke, onderwijs- en overheidsmarkten.

Met dit nieuwe partnerschap zal Van Domburg Partners het volledige portfolio van Kramer op de markt brengen, distribueren en ondersteunen en tegelijkertijd de meest intuïtieve audiovisuele ervaringen leveren via zijn brede netwerk van resellers, integrators, consultants en installateurs in de Benelux. Klanten hebben nu toegang tot een toegewijd team dat end-to-end audiovisuele technologieën biedt met betrouwbare ondersteuning die hun bedrijf vooruit helpt.

Het partnerschap valt onder het nieuwe ENGAGE Partnerprogramma van Kramer, ontworpen om het netwerk (van partners) in staat te stellen te groeien, versnellen, winst te maken en te excelleren. Het programma betrekt distributeurs, systeemintegrators en value add resellers om de groei en winst te stimuleren via adoptie, training, certificering en marketinginspanningen van het Kramer-productportfolio. Geaccrediteerde partners profiteren van verschillende voordelen en incentives, zoals marketingontwikkelingsfondsen en kortingen op speciale apparatuur.

Brooke Ellingworth, directeur Channels EMEA bij Kramer, legt uit: “Vandaag is een bijzondere dag in de evolutie van Kramer met de benoeming van Van Domburg Partners. Als voorkeursdistributeur voor AV en UCC Solutions is Van Domburg Partners de perfecte partner voor Kramer om ons bereik uit te breiden, de groei te versnellen en de beste ondersteuning te bieden aan channelpartners in lijn met onze strategie. Ik ben enthousiast over de kans die voor ons ligt en kijk uit naar ons wederzijds succes.”

Richard Goedhart, General Manager bij Van Domburg Partners, is er trots op Kramer toe te voegen aan de groeiende portefeuille van Van Domburg Partners. “Deze nieuwe samenwerking met Kramer is een geweldige aanvulling op ons portfolio en stelt ons in staat onze klanten het volledige en gerenommeerde Kramer-assortiment aan te bieden”, aldus Richard. “Wij zien dat dit een grote toegevoegde waarde is en deze nieuwe samenwerking biedt grote mogelijkheden voor een succesvolle en langdurige samenwerking met Kramer.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Kramer Van Domburg Partners AV/IT-multimediatechnologie samenwerking
Algemene voorwaarden | privacy statement