MPI Masterclass Generatieve AI: Alle regels op zijn kop!
Fotografie: Butino

Eind januari was MPI Nederland te gast bij het recent geopende Neherlab Auditorium in Leidschendam, voor een inspirerende Masterclass Generatieve AI. Wederom een uitverkocht MPI event, met ruim 85 meeting en eventprofessionals die bij elkaar kwamen voor kennis en verbinding. Deze editie nam Xander Kranenburg eventprofessionals mee in de ongekende mogelijkheden van Generatieve AI. Met bijna vijfentwintig jaar ervaring als creatief en uitvoerend producent kent Xander de evenementenbranche door en door. Zijn nieuwsgierigheid leidde hem de afgelopen 18 maanden naar een diepgaande verkenning van AI;, met het doel een grondig begrip te krijgen van hoe kunstmatige intelligentie onze eventindustrie ingrijpend zal transformeren en verrijken. Tijdens deze middag werden deelnemers geprikkeld en geactiveerd door de mogelijkheden van GenAI! We kunnen wel zeggen dat de komst van Generatieve AI, zoals Xander zei: het 'drinking from the firehose' gevoel geeft. Een ontwikkeling die meer vragen dan antwoorden bij ons oproept. Zijn sessie gaf inzicht in de revolutionaire impact van Generatieve AI op het evenementenproces, maar ook praktische tools en strategieën om direct toe te passen in ons dagelijkse werk.

Heb jij dit event gemist maar wil je graag één van de aankomende MPI events bijwonen? Bekijk voor meer informatie de MPI-eventkalender of schrijf je direct in voor één van de onderstaande events:

-15 april: MPI Masterclass BrainSpa: 'de kunst van het combineren van high performance en rust in je hoofd' door Paul Rulkens

-Eind juni: MPI Crossing Borders in Delft

-Augustus: MPI Zomerborrel

-September/oktober: Persuasive Communication

-December/januari: MPI Winterborrel

Meer informatie of registreer direct.


MPI BrainSpa: De kunst van 'High Performance' en rust in je hoofd

Als eventprofessional werk je in één van de meest stressvolle branches. Hoge werkdruk, lange werkdagen, het werk is eigenlijk nooit af en het bijhouden van alle innovaties is een noodzaak. Hoe kun je echt efficiënter werken en onstuitbaar op weg gaan naar het behalen van grote, ambitieuze doelen? Want wat je tot hier heeft gebracht, gaat je niet tot daar brengen.

Stress, we hebben er allemaal mee te maken. Hoe kun je je mindset en fysieke staat veranderen zoals jij dat wilt, zodat je veel effectiever en krachtiger bent? Als je High Performance combineert met een andere mindset en echt focus aanbrengt op wat jij echt belangrijk vindt... dan komen dromen uit!

Op 15 april 2024 neemt MPI Netherlands Chapter ons met twee befaamde keynote sprekers mee in hoe je meer bereikt met je werk en met je eigen mindset. Locatie: Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst.


Programma

12:00 - 12:45 Ontvangst, lunch en goede gesprekken

12:45 - 13:00 Welkom door MPI Nederland & Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

13:00 - 14:00 De samenwerking tussen brein en lijf door Niek van Halteren

14:00 - 14:30 Klankreis door Angela van Rooijen

14:30 - 15:00 Pauze

15:00 - 16:00 Inzichten om tegen de stroom in te denken en te handelen door Paul Rulkens

16:00 - 16:30 Q&A met Paul Rulkens

16:30 - 17:30 Netwerkborrel


Niek van Halteren: Baas over jouw stress

Niek neemt je mee in de wereld van zelfregulatie. Welke rol heeft evolutie in onze weerbaarheid? Waarom worstelen zo veel mensen met burn-outs en depressies? Hoe werken ons brein en lijf eigenlijk samen? En welke tools zijn er om ? la minute jouw staat aan te passen?


Paul Rulkens: De meerderheid heeft altijd ongelijk - Hoe worden de besten nog beter?

Hoe kun je consequent onconventionele strategieën toepassen om buitengewone resultaten te behalen? Als je doet wat iedereen doet, onderscheid je je niet van de concurrentie, en waarschijnlijk zit je vast.

In deze interactieve keynote zal Paul de belangrijkste onconventionele, bijna controversiële, maar zeer effectieve benaderingen delen om deel uit te maken van de kleine minderheid die zich onderscheidt als een lange giraffe omringd door kleine veldmuisjes.


Take aways

-Inzicht in de werking van ons lichaam en brein.

-Bewustzijn van hoe je mindset kan veranderen.

-Tools om weerbaar te worden voor stress.

-Dagelijkse life-hacks om je leven effectiever, gezonder en gelukkiger te maken.

-Een lijst met suggesties van kleine stapjes om uitstekend te presteren.

-Wikken en wegen houdt je tegen, maar bewegen brengt je ergens.

-Wat je over 5 jaar hebt bereikt, hangt af van de kleine consequente acties die je vandaag besluit te nemen.


Durf jij het aan om aan de slag te gaan? Je hebt niets aan informatie waar je niets mee doet. Het juiste moment is nu! Meld je nu aan.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Masterclass Generatieve AI MPI events
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement