Meet on top of the world!



Op ongeveer 1800 meter boven zeeniveau ga je tijdens jouw evenement de hoogte in! Hier voel je de kracht van onze indrukwekkende archaïsche natuur in het Engadin, die met haar spectaculaire bergpanorama en het schijnbaar eindeloze meerlandschap op alle mogelijke manieren nieuwe perspectieven biedt.

Maak gebruik van de kracht van de natuur en bevorder de creativiteit van je medewerkers met een ongewone verandering van omgeving: weg van de vergaderruimte en de bergen in!
In St. Moritz en het Engadin bevinden de professioneel ingerichte vergader- en seminarruimtes zich te midden van het hoogalpiene landschap van het Engadin - een krachtig inspirerende "vrije ruimte" voor creatieve gedachtegangen, constructieve ideeën en sterke strategische ontwikkelingen.

Meer informatie: https://www.engadin.ch/en/convention-services/
Brochure: https://www.engadin.ch/files/pdf/M_I_Brochure_2023_2_Web.pdf
Convention Center Pontresina
De veelzijdige locaties bieden veelzijdige opties voor je vergaderingen en conferenties met maximaal 500 deelnemers en voldoen altijd aan de hoogste eisen. Zo beschikt het congres- en cultuurcentrum Pontresina naast een ruime plenaire zaal ook over zeven seminarruimtes en drie foyers, en is daarmee een krachtige ontmoetingsplaats. De indrukwekkende gletsjer- en bergwereld ligt aan de voeten van het congres- en cultuurcentrum. Daarom is het uitzicht vanuit alle vergaderruimtes eenvoudigweg fenomenaal.

Meer informatie: https://www.engadin.ch/en/convention-services/meetings-incentives/conference-centre/
Programma's ver weg van verveling
Terwijl de vergader- en seminarruimtes uitblinken met state-of-the-art technologie, ziet het er buiten de deur al heel anders uit - gelukkig maar! Want het spectaculaire berglandschap van het Engadin ervaar je en je gasten samen het best offline en midden in de natuur. Bijvoorbeeld tijdens een geitenwandeling, een rondleiding met proeverij in de hoogstgelegen whiskydistilleerderij ter wereld of tijdens een bezoek aan de Alpenkaasmakerij, waar lokale bergkazen worden geproduceerd.

Meer ideeën: https://www.engadin.ch/en/convention-services/meetings-incentives/teambuilding/
Het nieuwste 5-sterrenhotel in St. Moritz: Grace La Margna
Sinds de opening in september 2023 verwelkomt het exclusieve 5-sterrenhotel Grace La Margna in St. Moritz veeleisende reizigers van over de hele wereld. Geniet 365 dagen per jaar van een nieuwe levensstijl, waar historische art-nouveau en modern design perfect in harmonie zijn samengebracht.

Van charmante 3-sterrenaccommodaties tot gerenommeerde 4- en 5-sterrenresorts - de regio herbergt een scala aan accommodaties die aan al je eisen voldoen. Naast mooie kamers en een scala aan restaurants bieden ze eersteklas vergadermogelijkheden, zodat je jouw zakelijke aangelegenheden kunt bespreken in een inspirerende omgeving.

Overzicht hotels: https://www.engadin.ch/en/convention-services/meetings-incentives/hotels/Evenementenlocaties
Buitengewone ideeën ontstaan op buitengewone plaatsen! Heeft jouw team frisse lucht nodig? De natuur is de beste bron voor nieuwe ideeën. De Office Caravan biedt de perfecte omgeving voor teamuitjes, brainstormsessies, strategieworkshops, trainingen en coachingsessies of gewoon een vergadering in de natuur.

Maar ook in de bergen, omringd door absolute rust en frisse berglucht, vind je in het Engadin unieke locaties voor vergaderingen en evenementen. Of het nu op de Diavolezza is met uitzicht op de gletsjers, op de Corvatsch op 3303 m.ü.M. of op Muottas Muragl en Corviglia met een adembenemend uitzicht - de berglocaties bieden de ideale sfeer voor evenementen van elke soort.

Overzicht evenementenlocaties: https://www.engadin.ch/en/convention-services/eventlocations/
Evenementenbureaus
Ze kennen het Engadin als hun broekzak en hebben samen bijna een halve eeuw ervaring en knowhow: de evenementenbureaus Crystal Events, PinkFairy en Your Engadin. Hun op maat gemaakte concepten, die worden gecreëerd volgens jouw wensen en doelstellingen, garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid. De evenementenbureaus werken nauw samen met andere lokale partners en benutten zo synergieën om voor elk budget onvergelijkbare evenementen te creëren.

Overzicht evenementenbureaus: https://www.engadin.ch/en/convention-services/event-agencies/

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement