MPI Events 2024: Prikkelen, Ontwikkelen, Verbinden

Het jaar 2024 belooft een prachtig eventjaar te worden! We presenteren de MPI events-agenda die onze leden en branchegenoten prikkelt, ruimte geeft voor ontwikkeling en onderling verbindt. We bieden een aantrekkelijk mix van contentgedragen events en informele netwerkborrels. Ideale momenten om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten op inspirerende en vernieuwende locaties. Ook dit jaar sluiten we de eerste helft af met ons Legacy Event: 'Crossing Borders', waarbij we opnieuw een stad of regio induiken, voor een programma boordevol inspiratie en take away's uit sectoren buiten onze eigen branche.


We besteden komend jaar nog meer aandacht aan vernieuwende vormen van interactie en de kracht van samenwerking. We gaan ideeën testen en zoeken actief samenwerking met partners uit het werkveld. We leggen dit jaar onder andere de nadruk op technologische ontwikkelingen (AI), mentale weerbaarheid (High Performance versus rust in het hoofd) en zoeken samen naar het optimaliseren van zakelijke communicatie en commerciële overtuiging.

Ook voor internationale georiënteerde MPI leden biedt 2024 meer dan voldoende inspiratie en connectie. Begin maart reizen we af naar Luxemburg voor het Europese MPI Congres 'EMEC'. Daarnaast is via het MPI Global Platform een schat aan kennis, educatie en resources te vinden om internationaal zaken te doen en je persoonlijke kennisniveau te laten groeien. 2024, wij hebben er zin in!


Agenda 2024

29 januari: MPI Masterclass 'Generatieve AI; alle regels op zijn kop!'

Neherlab Auditorium Leidschendam. Met Xander Kranenburg

April: MPI Masterclass 'Brainspa'; de kunst van het combineren van high performance en rust in je hoofd. Met Paul Rulkens

Juni: MPI 'Crossing Borders' i.s.m. regionaal Convention Bureau

Augustus: MPI Zomerborrel

September/oktober: 'Persuasive Communication'

December/januari: MPI Winterborrel

Schaf voordelig de MPI Eventpass aan voor 2024 om tegen gereduceerd tarief bij al onze events aanwezig te zijn! De eventpass is intern uit te wisselen tussen collega's. Ga voor meer informa-tie of de kosten naar mpinetherlands.swoogo.com/eventpass.

MPI Masterclass Generatieve AI | Alle regels op zijn kop!

Maandag 29 januari 2023, 13:00 - 17:00
Neherlab Auditorium | Leidschendam

Staat jouw hoofd ook te tollen van de constante vloedgolf aan vernieuwingen die onze branche elke dag overspoelt? Je bent niet alleen. In een exclusieve, dynamische, drie uur durende sessie met beperkte plaatsen onthult Xander Kranenburg hoe Generatieve AI (GenAI) alle regels op zijn kop zet.

In zijn sessie krijg je niet alleen inzicht in de revolutionaire impact van Generatieve AI op het evenementenproces, maar ook praktische tools en strategieën om direct toe te passen in jouw werk. Deze waardevolle kennis is jouw kans om voorop te lopen in de branche. Hij demonstreert hoe deze technologie het creëren van inspirerende moodboards, het uittekenen van oogstrelende stand- en stage designs, en het stroomlijnen van salesprocessen heeft veranderd. Daarnaast belicht hij hoe GenAI het schrijven van content, social media posts en mailings dynamiseert, en hoe het zelfs helpt bij het ontwikkelen van pakkende scripts.

Met bijna vijfentwintig jaar ervaring als creatief en uitvoerend producent kent Xander de evenementenbranche door en door. Zijn nieuwsgierigheid leidde hem de afgelopen achttien maanden naar een diepgaande verkenning van AI, met het doel een grondig begrip te krijgen van hoe kunstmatige intelligentie onze industrie ingrijpend zal transformeren en verrijken. Deze expertise wordt verder versterkt door zijn achtergrond als sociaal psycholoog, waardoor hij een unieke invalshoek biedt op de intersectie van menselijk gedrag en technologische veranderingen.


Programma

13:00 - 13:30 Inloop en registratie

13:30 - 13:40 Opening Eigenaar Neherlab Auditorium, Speakers Club & Present Savvy

13:40 - 14:25 Ontdek de basisprincipes van tekst-, beeld-, video- en audio AI

14:25 - 14:55 Praktische AI & Event Use Cases

14:55 - 15:10 Pauze

15:10 - 15:55 De 10 beste AI tools voor direct gebruik

15:55 - 16:40 Interactieve AI demo's en Q&A sessie

16:40 - 17:30 Afsluitende netwerkborrel


Take aways

Je gaat met het volgende mee naar huis:

-Diepgaand begrip van Generatieve AI en toepassingen

-Kennis van de beste GenAI tools zoals ChatGPT, Midjourney, Runway

-Cheat sheets met AI frameworks, prompts & voorbeelden

Geen luchtige praatjes, maar praktische tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. Zijn presentatie zit bomvol met visuele voorbeelden, use cases en demo's. Aan het einde van de middag weet je waarom het nu het moment is om hier tijd en aandacht aan te besteden.

Neherlab Auditorium

Het NeherLab Auditorium is een unieke rijksmonumentale vergader- en evenementenlocatie in de omgeving Den Haag. Dit historische PTT Telecom-gebouw, dat na vijftien jaar leegstand zorgvuldig gerestaureerd en gerenoveerd is, biedt een bijzondere setting voor bedrijven die op zoek zijn naar een speciale plek voor belangrijke bijeenkomsten. Het auditorium is ontworpen om een breed scala aan sprekers, onderwijzers, opleiders en trainers te ondersteunen bij het delen van kennis en expertise onder toeziend oog van maximaal 100 toeschouwers. Of het nu gaat om een grootschalige presentatie in de spotlights van het auditorium of kleinschaliger in een van de andere 'learning spaces', het NeherLab Auditorium leent zich uitstekend voor diverse vormen van kennisoverdracht en ontwikkeling door de veelzijdige ruimtes voor vergaderingen, leren en evenementen.

Sluit je aan bij een exclusieve groep professionals die voorop lopen in de innovatie. Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang om je plek te reserveren voor deze baan-brekende ervaring. Aanmelden kan via mpinetherlands.swoogo.com/generatieveai.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI MPI Nederland Legacy Generatieve AI Masterclass
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement