De winnaars per provincie zijn bekend!Elk jaar op 1 september maakt online review platform voor de vergader- en evenementenbranche MeetingReview de winnende locaties bekend van de Nederlandse Provincie Awards.

De beste drie locaties in elk van de vijf categorieën, van klein tot groot, ontvangen een mediapakket met daarin de erkenning. De prachtige plaquette volgt daarna snel op de locatie.

De winnaars mogen zich een jaar lang de beste locaties van hun provincie noemen!
Alle winnaars vind je hier op de speciale uitslagenpagina.

Als je je maximaal inzet voor je gasten zie je de waardering terug in de reviews. “Wij feliciteren alle winnende locaties die de afgelopen 1,5 jaar zo goed hebben gepresteerd” aldus Marco Kole, initiatiefnemer van het online reviewplatform.

Naast dat het feest is kunnen we ook stellen dat onze branche het nog altijd zwaar heeft. Ongeveer 10% van de locaties heeft helaas de deuren moeten sluiten. Wel is het mooi om te zien dat steeds meer locaties aan de slag gaan met onafhankelijke reviews.

“Ondanks dat reviews primair zijn voor je online reputatie en de beïnvloeding van Google, ChatGPT en andere zoekmachines zie je door de awards ook een leuke competitie ontstaan. Zoals een locatie het treffend omschreef zijn deze awards de waardering van betalende klanten. Het is echt mooi om te zien dat in Limburg en Noord-Brabant nu veel meer aandacht is voor reviews. Compliment dus aan Visit Brabant en andere destinatie organisaties die ondersteuning bieden om actief aan de slag te gaan met reviews”, aldus Marco.

Meer lezen over reviews en de Provincie Awards? De nieuwe spelregels lees je hier.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement