Vernieuwend boek geeft evenementen meer impact



Evenementen komen vaak onder grote druk tot stand. Maar wat als er een manier was om meer resultaat te halen? Een nieuw boek, "46 praktische modellen voor evenementen met impact" biedt een frisse kijk op het professionaliseren van evenementen door het gebruik van managementmodellen uit verschillende vakgebieden.

Modellen kunnen je helpen om meer inzicht te krijgen. Of om anderen mee te krijgen in je ideeën. Vanuit marketing, economie, business development en andere vakgebieden zijn er zoveel modellen die je helpen je werkwijze te professionaliseren en je evenement meer impact te geven. Je moet ze alleen kennen en weten hoe je ze toepast. Dit boek brengt een aantal van die modellen samen en is daarmee geschikt voor studenten, beginnende en ervaren organisatoren van evenementen.

Het boek geeft een korte uitleg van elk model en laat zien hoe je het toepast op een evenement. Twaalf hoofdstukken bevatten alle aspecten van eventmanagement, van analyse en brainstorm tot kwaliteit en persoonlijke effectiviteit. Toch is het zeker geen stap-voor-stap handleiding. Vaak zijn meerdere modellen namelijk geschikt. Elk model is voorzien van aandachtspunten en sprekende voorbeelden uit de praktijk.

"Het is een boek dat ik zelf jaren geleden al in mijn tas had willen hebben," zegt schrijver Mark Debets. "Dit boek verzamelt een reeks waardevolle modellen en biedt een overzichtelijke uitleg over hoe ze kunnen worden toegepast op verschillende evenementen." Het boek “46 praktische modellen voor evenementen met impact" is vanaf nu verkrijgbaar bij alle boekhandels en online platforms als managementboek.nl en bruna.nl.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Evenementen met impact evenementenorganisatie
Algemene voorwaarden | privacy statement