SnowWorld biedt ook in de zomer 'bergen vol plezier'



Net als in de skigebieden in de bergen, verlegt het skigebied van SnowWorld de komende maanden haar focus naar zomerse activiteiten. Daarbij komt de nadruk niet te liggen op het sneeuwaanbod van SnowWorld, maar verbreedt het bedrijf haar blik naar activiteiten in de buitenlucht voor jong en oud.

De avontuurlijke klimparken in SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bieden deze zomer uitdaging op grote hoogte en tijdens een viertal zomeravonden kan er zelfs na zonsondergang in het donker geklommen worden. Maar in navolging van eerdere aankondigen verbreedt SnowWorld zich deze zomer nadrukkelijke als thuisbasis voor alle bergliefhebbers, met een productaanbod dat een diverse doelgroep dient.

Nieuw op de sneeuw: zomersleeën
In SnowWorld kun je deze zomer afkoelen tijdens een uurtje sleeën op de funslope. "We zochten een activiteit voor jong en oud waarvoor je niet over techniek hoeft te beschikken. Sleeën is daarvoor een ideale aanvulling op ons zomeraanbod omdat we daar in de zomer ruimte voor hebben op onze pistes", aldus Klein.

Verrassende gerechten
De inwendige liefhebber van de bergen kan deze zomer rekenen op een nieuw gerecht, de Flame Grill, een drie-gangenmenu waarbij het hoofdgerecht aan tafel geflambeerd wordt. Daarnaast biedt SnowWorld Zoetermeer deze zomer op een kampvuur geroosterde hotdogs en verrassende milkshakes in het nieuwe BaseCamp restaurant van Adventure Valley. "Zo maken we onze zomers minstens zo interessant als onze winters en hopen we zowel de actieve als de recreatieve bergliefhebber te verrassen", zegt Remko Klein. "Ons hele aanbod hebben we overigens samengevat op www.snowworld.com/zomer, want het is eigenlijk te veel om op te noemen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: SnowWorld Landgraaf Zoetermeer Zomerprogramma Zomersleeen Nachtklimmen
Algemene voorwaarden | privacy statement