Er is nog ruimte… in het nieuwe seizoen van Stadsschouwburg UtrechtAfgelopen weekend is in Stadsschouwburg Utrecht het theaterprogramma voor het seizoen 2023-2024 feestelijk gepresenteerd. Tussen dit volle theaterprogramma zit vaak nog verrassend veel ruimte verborgen voor het organiseren van congressen, studiedagen, of juist feestelijke etentjes. Deze ruimte in het nieuwe seizoen is vanaf nú beschikbaar om te reserveren!

Meer dan alleen theater
Voor dit nieuwe theaterseizoen staan ruim 500 voorstellingen in alle genres en voor alle leeftijden op het programma. Meer dan 200.000 bezoekers bezoeken de schouwburg voor een lekker avondje uit. Daaromheen staan de zalen, foyers en ruimtes vrij om te huren waardoor dat lekkere theatergevoel vertaalt kan worden naar een zakelijke setting of privéfeestje. 

De technische apparatuur en theaterkennis die voor de theatervoorstellingen nodig zijn, worden ook ingezet om congressen, studiedagen, bedrijfsintroducties, theatercolleges of productpresentaties technisch te ondersteunen, inspiratie te geven over de mogelijkheden en de uitvoering ervan uit handen te nemen. De hospitality van het personeel maakt de ‘rode loper ervaring’ compleet. Met een eigen bushalte voor de deur is de schouwburg ook optimaal en milieubewust bereikbaar.     

Van business event tot private party
Naast zakelijke bijeenkomsten opent Stadsschouwburg Utrecht ook voor particulieren graag haar deuren; om in het huwelijksbootje te stappen (er is zelfs een aanlegsteiger), te klinken op het behalen van een studieprestatie of om uit te pakken met een feestavond met muziek en dans.

Culinaire hoogstandjes
De keukenbrigade van theaterrestaurant Zindering zorgt met plezier en passie voor de culinaire ondersteuning bij deze evenementen. De chefs werken met duurzame en eerlijke producten, steeds vaker ook met plant-based hoogstandjes. Van een zakelijke borrel, een familie (kerst)diner tot een uitgebreid walking dinner; je proeft het vakmanschap.

Het team van Stadsschouwburg Utrecht denkt graag mee om van elke bijeenkomst een ware beleving te maken! 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Stadsschouwburg Utrecht Theater Zakelijke evenementen utrecht Locatie
Stadsschouwburg Utrecht | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Lucasbolwerk 24
3512 EJ
Utrecht
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement