Van der Valk Hotel Eindhoven: In Hotel Eindhoven zijn de mogelijkheden oneindig040-zaal

Toen Van der Valk Hotel Eindhoven in 1974 werd geopend onder de naam Motel Eindhoven, waren er nog maar 90 kamers. In de afgelopen 49 jaar heeft het hotel een flinke metamorfose ondergaan. Op dit moment zijn er maar liefst 263 hotelkamers, een modern congrescentrum met 26 multifunctionele vergaderzalen, drie restaurants en een eigen sportcentrum met binnenzwembad. Door het uitgebreide aanbod zijn de partijen waarmee wordt samengewerkt ook erg divers. Van kleine vergaderingen en meerdaagse congressen tot bruiloften en personeelsfeesten: in Hotel Eindhoven zijn de mogelijkheden oneindig.


Evenementen

Van Hoof Produkties is één van de partijen die Hotel Eindhoven vaak weet te vinden. Van Hoof Produkties is een Eindhovens evenementenbureau dat voor opdrachtgevers events op maat organiseert. Voor grote evenementen zoals personeelsfeesten of lezingen boekt Milou van den Oever, Senior Projectmanager bij Van Hoof Produkties, graag de 040-zaal: de grootste zaal van Hotel Eindhoven van ruim 900 m2. "De 040-zaal heeft een fijne logistiek, grote lift en voldoende stroomaansluitingen op de juiste plaatsen", vertelt Milou. "Daarnaast is de gastvrijheid en hospitality van het personeel super, dit maakt echt het verschil."

Het leukste evenement was voor Milou toch wel een bedrijfsfeest voor circa 1.000 gasten. "We hadden verschillende zalen ingericht met ieder een eigen thema: bingo, silent disco, een karaokebar en een photocorner. Het dak ging eraf!" Maar niet alleen een goed feest is van belang, de focus ligt ook steeds meer op de manier waarop een event wordt georganiseerd. Duurzaamheid is één van die kernpunten. "Er is de laatste jaren veel meer vraag naar lokale producten, vegan of vegetarische catering en het aanbieden van 0.0% drankjes." Hier wordt door de medewerkers van Hotel Eindhoven zo veel mogelijk rekening mee gehouden. "De begeleiding in het voor- en natraject en tijdens het event zelf is erg persoonlijk. Er wordt meegedacht over alle mogelijkheden en daardoor wordt er service op maat geleverd. Dit ervaren wij altijd als erg positief", aldus Milou.

Congressen en vergaderingen

Voor zakelijke congressen en vergaderingen biedt Van der Valk Hotel Eindhoven tal van mogelijkheden. Internationaal coaching- en trainingsorganisatie Straight-Line Leadership is één van de zakelijke partners. Zij organiseren regelmatig evenementen in Hotel Eindhoven. Mandy van der Put, Managing Partner bij Straight-Line Leadership, vertelt: "Voor onze leden organiseren wij maandelijks livedagen en maken hierbij gebruik van diverse zalen. Daarnaast organiseren we evenementen zoals ledenfeesten, boeklanceringen, conventies, lezingen en teammeetings en -trainingen bij Van der Valk Hotel Eindhoven."

 

040 Seats & Offices

Sinds 2017 heeft Straight-Line Leadership vele bijeenkomsten en evenementen georganiseerd, van kleine meetings tot evenementen met 500+ personen. "Voor grote evenementen boeken wij graag de 040-zaal. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van de Eindhoven- en Industriezalen voor terugkerende events. Voor meetings met kleine groepen zetten we de beschikbare offices in bij Van der Valk Hotel Eindhoven." De offices zijn sfeervolle kleine vergaderruimtes met plaats voor 1 tot 6 personen. De zalen zijn zeer geschikt voor kleine groepsvergaderingen zoals strategiebesprekingen of brainstormsessies. De offices hebben natuurlijk daglicht, airconditioning, een flatscreen TV en een flipover. En een leuke extra: ze zijn allemaal voorzien van een unieke wandschildering van Studio Giftig.Vast aanspreekpunt

Voor ieder evenement wordt een vast contactpersoon van het Groups & Events team van Hotel Eindhoven aangewe-zen. Deze persoon is het aanspreekpunt voor het event van begin- tot eindpunt. Mandy: "We zijn zeer tevreden met onze samenwerking met Hotel Eindhoven. Ondanks dat we meerdere contactpersonen hebben gehad over de jaren, verloopt alles soepel op organisatorisch vlak. Daarnaast is het contact met de mensen op de werkvloer super! Ongeacht hoe groot of klein ons verzoek, de medewerkers staan altijd voor ons klaar."

Hotel Eindhoven heeft de afgelopen decennia veel ontwikkelingen doorgevoerd en dat is zichtbaar in de diversiteit aan bedrijven dat op dit moment deze locatie kiezen. Van de feesten en partijen van Van Hoof Produkties tot zakelijke meetings en congressen van Straight-Line Leadership: de mogelijkheden zijn eindeloos.

www.hoteleindhoven.nl

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Van der Valk Hotel Eindhoven eindhoven Hotel Locatie Van Hoof Produkties Straight-Line Leadership
Algemene voorwaarden | privacy statement