Sprekershuys kondigt jubileum en nieuwe website aan



Het voorjaar is begonnen en dat is een mooi moment om bekend te maken dat Sprekershuys, hét sprekersbureau waar het draait om aandacht, betrokkenheid, inhoud en impact, dit jaar tien jaar bestaat. Deze mooie mijlpaal trappen ze af met een nieuwe website.

“Dit jaar bestaan we tien jaar en dat willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Met een touch-up van onze huisstijl, vernieuwde features en onze meerwaarde in het meedenken over eventconcepting, contentstrategie en het communicatietraject kunnen we nu eventmanagers, hr-medewerkers en MT-leden nog beter ondersteunen in hun zoektocht naar een spreker of dagvoorzitter die past bij het thema en de doelstelling van hun event. En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op!”, aldus Maartje IJzerman, managing partner van Sprekershuys.

Nieuwe website
Met de features nodigt Sprekershuys bezoekers uit om hun nieuwe website te verkennen. De website is ontworpen om de ultieme gebruiksvriendelijke ervaring te bieden met handige tools. Zo is er een verbeterde zoekfunctie én zijn er geoptimaliseerde themapagina’s die ervoor zorgen dat je gerichter kunt zoeken naar een spreker en/of dagvoorzitter die past bij het thema van het evenement.

Sprekershuys tien jaar
Dit jaar bestaat het Sprekershuys tien jaar en dat willen ze vieren met hun klanten en huysgenoten. De vernieuwde website vertolkt de aftrap van deze vieringen. Wat deze precies zijn, houden ze nog even geheim. Houd voor nieuws en updates de website in de gaten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Sprekershuys Sprekersbureau
Algemene voorwaarden | privacy statement