Een goede start van 2015 voor GlomexEen volle bak donderdag 22 januari bij het  New Year event van Glomex in het Dorint Airport-Hotel Amsterdam in Badhoevedorp.  Onder de ruim 100 aanwezigen waren vertegenwoordigers uit de luchtvaart, meetings&incentives, automotive, hospitality, Travelment companies en zakelijk reizende bedrijven. 

Er was veel aandacht voor het verhaal van Daan Bieleveld, Global Mobility Manager DSM die uitgebreid toelichtte hoe DSM hun mobility beleid vormgeeft met volle focus op “sustainablity”. Knap hoe ze hiermee omgaan en dit als speerpunt hebben gemaakt binnen de gehele bedrijfsvoering. Natuurlijk liggen er ook de nodige uitdagingen, ze zijn er nog lang niet geeft hij toe, maar het private lease programma is in ieder geval zeer goed ontvangen bij de 5000 werknemers in Nederland en ook wereldwijd is er veel interesse.

René Klawer, deelde vanuit zijn rol als voorzitter VNO-NCW West de visie op mobiliteit waarbij hij benadrukte dat voor het goed kunnen functioneren van de twee metropoolregio’s in de Randstad bereikbaarheid en excellente zakelijke mobiliteit absoluut noodzakelijke voorwaarden zijn. Hij doelt hiermee op de harde infrastructuur van wegen, over openbaar vervoer en over onze luchthavens. Die bereikbaarheid moet niet alleen binnen de Randstad goed geregeld zijn, maar, net zo belangrijk, ook naar buiten, naar de andere landen in Europa en naar de hele wereld. Want de externe bereikbaarheid is net zo belangrijk omdat het meeste Nederlandse geld in het buitenland verdiend wordt!

Dat beide heren de goede snaar raakten, bleek uit de vele geïnteresseerde vragen vanuit het publiek.  De presentaties en speeches kunnen worden bekeken op de Glomex website.

Heel origineel was, ter afsluiting van het officiele deel, de elevator pitch van Stefan Bernstein, GM Dorint Hotel die daadwerkelijk vanuit de hotelelevator zijn hotel presenteerde.  De toost op het nieuwe jaar werd gedaan in de gezellige Engelse pub van het hotel, waar heel geanimeerd genetwerkt werkt onder het genot van fingerfood en drankjes. Een wederom interessant en geslaagd evenement. 

Bekijk de agenda voor het volgende evenement.

Informatie over de auteur

Global Mobility Executives platform (Glomex) | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Global Mobility Executives platform (Glomex) | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Content van deze auteur

Een goede start van 2015 voor Glomex