Terhills Hotel breidt vergaderzalen Terhills Conference uit



Zakelijk toerisme zit in de lift in Belgisch Limburg. Daarom krijgt Terhills Hotel er deze zomer twee gloednieuwe vergaderzalen bij. “Met een oppervlakte van respectievelijk 130 m² en 105 m² bieden deze zalen toekomstige zakelijke bezoekers een uniek zicht op de schachtbok én de gloednieuwe evenementenzone van Terhills”, vertelt Rudy Hulsman, CEO Terhills. “Beide zalen vormen de perfecte locatie voor seminaries, vergaderingen en feesten en kunnen bovendien tot één grote zaal gecombineerd worden voor een nog flexibelere inzetbaarheid.”

Terhills Hotel & Conference breiden uit na hun beste jaar ooit te hebben gedraaid. Zo komen er twee vergaderzalen bij bovenop de outdoor evenementenzone Terhills Events die vanaf juni 2023 nieuw in het aanbod van de veelzijdige site wordt opgenomen. Rudy Hulsman: “Terhills Conference, de nieuwbouw langs Terhills Hotel, beschikt reeds over twee vergaderzalen die samen tot een grote zaal kunnen worden omgebouwd.” Nu komen er daar dus nog twee zalen van 130 en 105 m² bij.” Ook die kunnen worden samengevoegd, klinkt het bij de trotse CEO: “Zo vormen ze de ideale setting als vipruimte voor evenementen op Terhills. Ook hybride meetings zijn er mogelijk.”

Limburgs design

Het ontwerp van de nieuwe vergaderzalen ontstond in samenwerking met de Limburgse architect Vittorio Simoni, die eerder al het viersterrenboetiekhotel renoveerde. De coördinatie van de werken gebeurt door het advies- en ingenieursbureau AE+. “We starten de werken op begin april”, vertelt Rudy Hulsman. “En vanaf augustus kunnen de nieuwe zalen al worden gereserveerd.” Ze bieden allebei uitzicht op het splinternieuwe evenemententerrein van Terhills, dat wordt aangelegd als groene zone rondom de schachtbok en klaar zal zijn vlak voor de zomervakantie. Het kan openluchtevenementen tot 3600 gasten hosten op een grasoppervlakte van maar liefst 5.500m². Dit plein is opgebouwd met een steenslagfundering en wordt gedraineerd waardoor het volledig berijdbaar is, ook bij regenweer.

De locatie van al deze faciliteiten is natuurlijk uniek. Gelegen op Terhills tussen het Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Village, Terhills Cablepark en Elaisa Wellness biedt Terhills Hotel toegang tot verschillende paradijzen. Ongerepte natuur, een ongeziene wellness, avontuurlijk waterplezier én winkelen op niveau. Hier combineer je je meeting met de nodige dosis ontspanning. “Zo heb je alles wat je je kan bedenken op één site”, sluit Rudy Hulsman af.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Belgie Limburg Terhills Hotel & Conference Vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement