Nieuwe generatie luidsprekers voor hybride vergaderenJabra, leider in persoonlijke geluids- en kantooroplossingen, introduceert vandaag de nieuwe Speak2-serie. Dit zijn de nieuwste producten van Jabra’s toonaangevende Speak-serie met professionele luidsprekers, waaronder Speak2 75, Speak2 55 en Speak2 40.

Hybride werken heeft de manier waarop we vergaderen veranderd. Zeker 80 procent van alle vergaderingen is nu volledig op afstand of hybride*. De nieuwe Speak2-serie is speciaal ontworpen om te voldoen aan alle behoeften voor hybride gesprekken. Of het nu gaat om conferentievergaderingen, persoonlijke gesprekken, het streamen van media, presentaties en ga zo maar door.

Met meer dan 9 miljoen verkochte luidsprekers wereldwijd is Jabra al lange tijd marktleider op dit gebied. De Speak2-serie ondersteunt de gebruiker meer dan ooit tevoren en biedt mobiel en toekomstbestendig geluid van professionele kwaliteit. Zo zijn alle stemmen kraakhelder, waar ze ook vandaan komen.

Volgende generatie engineering voor elke stem
Uit eerder onderzoek van Jabra* bleek dat 42 procent van de mensen niet altijd kan horen wat er tijdens vergaderingen wordt gezegd. De nieuwe Speak2-serie, bestaand uit de Speak2 75, Speak2 55 en Speak2 40, is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan vergaderingen goed verstaanbaar zijn en gehoord worden.

De Speak2-serie gaat verder dan de standaard luidspreker-prestaties en biedt geavanceerde full duplex audio. Deze technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om veel natuurlijker samen een gesprek te voeren, alsof elke spreker op dezelfde locatie aanwezig is. Daarnaast is elke luidspreker in deze nieuwe serie uitgerust met geavanceerde Voice Level Normalisation-technologie, wat stemverheffing overbodig maakt, en de nieuwste beamforming microfoons, die achtergrondgeluid filteren voor een uitstekende stemdetectie.

De Speak2-serie is gebouwd met het oog op veelzijdigheid. Het zijn professionele, draagbare luidsprekers in zakformaat, boordevol met de nieuwste technologie. Dit zit allemaal gebundeld in een stijlvol, eigentijds ontwerp van hoogwaardige materialen, waaronder 100 procent duurzame stof. Als de luidsprekers worden gebruikt tijdens een gesprek, licht de gebruikersinterface-ring op met pictogrammen voor diverse functies.

Speak2 75: Professionele luidsprekers met superieure audio
De Speak2 75 is speciaal ontworpen met een Microphone Quality Indicator. De 360-graden lichtring laat zien hoe goed een stem wordt opgepikt door de microfoons. Dit zorgt voor zekerheid over de professionaliteit van het geluid bij de gebruiker. Daarnaast bevat de Speak2 75 een geavanceerde full range luidspreker van 65 mm groot voor krachtige audio, wat resulteert in veel efficiëntere en productievere vergaderingen.

Compacte luidsprekers vol productiviteitsverhogende technologie
Met de nieuwe producten uit de Jabra Speak2-serie, zijn gebruikers zeker van probleemloze, plug-and-play connectiviteit. Zo kunnen zij zich concentreren op het belangrijkste: professionele, productieve en betrouwbare vergaderingen. Voor iedereen die graag de keuze heeft, is er de mogelijkheid om de USB-kabel te gebruiken voor een directe verbinding met de Speak2 40 of om voor draadloos te kiezen met de Speak2 55 of Speak2 75.

Tot slot is elk Speak2-product ontworpen om te werken met alle toonaangevende virtuele vergaderplatforms. Gebruikers kunnen vol vertrouwen deelnemen aan gesprekken en vergaderingen vanaf elke locatie, zonder zich zorgen te maken over slechte geluidskwaliteit of verbindingsproblemen. Doordat alle Speak2-producten van Jabra zijn voorzien van IP64-bescherming tegen stof en water, zijn zorgen over de levensduur verleden tijd.

Aurangzeb Khan, Senior Vice President Collaboration Solutions bij Jabra: “Goede geluidskwaliteit is essentieel als je ervoor wilt zorgen dat alle werknemers zich betrokken voelen bij hybride vergaderingen. Daarom besloot Jabra de uitdaging aan te gaan om de toonaangevende Speak-serie door te ontwikkelen voor betere prestaties en optimale ervaringen. De producten zijn speciaal ontworpen voor de hybride werker die wil luisteren, maar zelf ook gehoord wil worden. De nieuwe Speak2-serie laat aan iedereen die flexibel werkt zien dat hun stem er ook toe doet. Maak je dus klaar om je te laten horen!”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Jabra luidspreker Hybride vergaderingen Online Vergaderen
Algemene voorwaarden | privacy statement