The Dylan Amsterdam opent uniek Chef’s Table conceptThe Dylan Amsterdam, Amsterdams meest gerenommeerde boetiekhotel, opent op woensdag 1 maart 2023 een Chef’s Table concept met plaats voor zes gasten per dag in samenwerking met Chef Filip Hanlo.

Filip Hanlo (26), zoon van een Nederlandse vader en Mexicaanse moeder, groeide op in een horecafamilie in de Mexicaanse regio Yucatán. Hanlo studeerde aan Institut Bocuse en deed ervaring op in gerenommeerde restaurants als Noma**, Chez Panisse, Azure 45*, Restaurant Cheval Blanc*** and Le Grand Restaurant**.

até bevindt zich in een verborgen ruimte van The Dylan Amsterdam, waar eerder “Kit at 384” een jarenlang succes was, nadat Kit in zijn studentenkamer sushi op hoog niveau bereidde. Na zijn tijd in The Dylan opende Kit zijn eigen sushi restaurant, Undercover, op de Wibautstraat. até is een hommage aan Franse finesse, Japanse umami en exotische Mexicaanse aciditeit. Hanlo laat gasten kennismaken met invloeden van de meest geprezen keukens, aan de hand van intrigerende verhalen en zijn reiservaringen.

até is geopend van woensdag tot en met zaterdag, en serveert een 8-gangen menu à € 175 per persoon.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Dylan Amsterdam Amsterdam Restaurant Hotel Chef’s Table
The Dylan Hotel Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Keizersgracht 384
1016 GB
Amsterdam
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement