Corendon opent derde Mondi restaurant in Amsterdam



Restaurant Mondi breidt uit en opent een derde zaak in Amsterdam. Naast de twee locaties in Amsterdam Zuid en Badhoevedorp gaat nu ook Amsterdam Nieuw-West kennismaken met Mondi. In het Corendon City Hotel is het voormalige Cor&Don’s restaurant omgetoverd tot een kleurrijke ruimte met specifieke kenmerken zoals een zwart-witte vloer, exotische planten en de bar als eyecatcher met goudkleurige tegeltjes. Bezoekers genieten hier zeven avonden per week van Caribbean shared fine dining en entertaiment zoals live optredens van Juni Juliet, opzwepende beats van onder andere Chef Mondi en Caribbean Nights. 

In the College Hotel is restaurant Mondi Amsterdam South al een begrip. Deze plek is bekend om de heerlijke Caribische gerechten van chefkok Justin Niessen en exotische cocktails. Na de tweede vestiging in Skybar 747 in Badhoevedorp gelegen op de bovenste verdieping van de Corendon Village hotel, is nu Mondi Amsterdam New West de derde zaak van dit merk dat haar deuren opent.

Mariska Nunes, Managing Director van Corendon Hotels & Resorts: "Ik ben super trots dat we het Mondi merk uitbreiden en ik mijn passie voor de Caraïben en in het bijzonder Curaçao met nog meer personen kan delen. Nu kan Amsterdam Nieuw-West ook de ‘Caribbean dining experience’ ervaren."

Veel live entertainment 
Naast dat de bezoekers genieten van heerlijk gerechten is er ook live entertainment in Mondi Amsterdam New West. Elke maandag is er Chef Mondi. Eén van de chefs van Mondi kan niet alleen heerlijk koken maar staat ook zijn mannetje achter de dj-booth. Hij trakteert de bezoekers op tropische beats. Elk donderdag is er vanaf maart live muziek onder leiding van zanger, pianist en entertainer Juni Juliet. Op vrijdag en zaterdag verzorgen resident dj’s live optredens. En ook de bekende Caribbean Nights zullen niet ontbreken in Nieuw-West.

Mondi over de grenzen 
In 2023 breidt het merk Mondi uit op het eiland Curaçao en wordt het vierde en vijfde restaurant van Mondi geopend. In het Livingstone Jan Thiel resort wordt het vierde restaurant geopend. Bij het nieuwste hotel van Corendon dat eind van het jaar haar deuren opent, verschijnt de eerste beachclub.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Corendon Restaurant Mondi Amsterdam Restaurant
Algemene voorwaarden | privacy statement