Locatietip voor een zorgeloos residentieel seminarie met gratis koffiepauze!De start van het nieuwe jaar is terug een gelegenheid om met z’n allen inspiratie en frisse ideeën op te doen tijdens een residentieel seminarie. Ben jij ook op zoek naar een gepaste plek hiervoor? Bij ibis Styles Nieuwpoort, aan de Belgische Kust, helpen ze je graag! Bovendien krijg je nu de koffiepauze gratis wanneer je voor 31 maart 2023 je residentieel seminarie boekt! Meer weten hierover? Alle info vind je op ibisstylesnieuwpoort.be/aanbiedingen.

Dankzij hun gedreven team en modern uitgeruste vergaderfaciliteiten vormen ze dé ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst op maat! Hun team is er om je te helpen en jouw event van A tot Z te organiseren. Bovendien bevinden ze zich op amper 2 km van de autosnelweg en beschikken ze over voldoende parkeergelegenheden.

Vergaderen kan in één van de 2 polyvalente vergaderzalen tot maximum 100 personen. Ze bieden verschillende vergaderformules aan om er samen een topbeleving van te maken. Voor elke gelegenheid zorgen zij voor een mooie invulling.
Naast inspanning is er ook ruimte voor ontspanning dankzij de wellness met binnenzwembad, sauna en hammam. Uiteraard ben je tevens welkom in de moderne bar om tot rust te komen na een drukke dag en te genieten van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer.
Overnachten kan in de 97 stijlvolle kamers, met keuze uit een classic kamer twin, classic kamer double of een deluxe kamer. ‘S morgens kan je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt om de dag productief te starten. Op het buffet vind je allerlei lekkers, zowel warm als koud, gezond en zoet. Voor elk wat wils dus!

Dit prachtig gelegen hotel in Nieuwpoort geeft je trouwens ook de mogelijkheid om een duurzaam seminarie te organiseren dankzij het Green Key Ecolabel, een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Natuur en duurzaamheid komen er namelijk perfect samen tot hun recht waardoor de inspiratie een boost krijgt. Om de duurzaamheid volledig door te trekken in alle aspecten bieden ze ook hoogwaardige streekproducten aan.

Werk, relax en geniet simpelweg samen van de prachtige Belgische Kust … Welkom bij ibis Styles Nieuwpoort!

Gegevens hotel:
Ibis Styles nieuwpoort
Brugse Steenweg 41
8620 Nieuwpoort, België
info@ibisstylesnieuwpoort.be
www.ibisstylesnieuwpoort.be
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement