Event Management Group neemt Stadbroekermolen in Sittard overEvent Management Group neemt Stadbroekermolen in Sittard over. Per 1 februari gaan locatiemanagers Lydia Köppen en Tygo Vranken hier aan de slag onder de vlag van Event Management Group.

Lydia en Tygo: "Stadbroekermolen heeft een hele mooi geschiedenis opgebouwd de afgelopen jaren onder Leon en Ron Savelkoul. Wij zullen deze prachtige locatie gaan voorzetten met onze eigen denkwijze en uitvoering. 2023 zal een overgangs jaar worden met de oude en vernieuwde denkwijze. Vanaf 2024 zullen we onze eigen visie volledig gaan toepassen."

Lydia en Tygo omschrijven zich als een jong ondernemend en ambitieus koppel. In 2019 startten zij met het horeca-uitzendbureau Iventy. Iventy ontzorgt haar opdrachtgevers omtrent de personele invulling. Inmiddels bestaat het team van Iventy uit 85 operationele medewerkers en hebben ze 30 tevreden relaties opgebouwd in de regio Limburg. Het afgelopen anderhalf jaar hebben ze ook mee gebouwd aan de opstart en de uitvoering van het duurzame concept 'De Reusch' in Schimmert.

Lydia en Tygo: "We zijn gestart met ondernemen, met als doel om binnen vijf jaar onze eigen evenementenlocatie te mogen exploiteren. Dit hebben we weten te realiseren in 3,5 jaar, hier zijn we uiterst trots op. Door de samenwerking tussen beide partijen is er een hechte band en het vertrouwen ontstaan om samen dit avontuur aan te gaan."

Event Management Group (EMG) is opgericht door Danny Keppels en exploiteert unieke evenementenlocaties. De groep bestaat uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk in Maastricht. Landgoed Schinvelderhoeve en Kasteel Pietersheim in Lanaken worden begeleid en vallen op deze manier ook onder de groep.

Stadbroekermolen
Gelegen aan de stadsrand van Sittard in Limburg, bij natuurgebied Swienswei, ligt het monumentale complex de Stadbroekermolen. Bereikbaar op 5 minuten afstand van het centrum van Sittard, 10 minuten vanaf de A2. De Stadbroekermolen beschikt over 2 grote sfeervolle ruimtes geschikt voor bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, seminars en diners. Daarnaast zijn er 2 plenaire vergaderruimtes tot 75 personen en 3 ruimtes voor plenair gebruik of als subruimte. Door een combinatie van verschillende zalen zijn ontvangsten tot 950 personen mogelijk. Als feestlocatie zoals een bedrijfsfeest biedt de Stadbroekermolen tal van mogelijkheden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Event Management Group Stadbroekermolen Locatie Limburg Sittard
Algemene voorwaarden | privacy statement