Elektrisch laden bij alle Campanile HotelsDe verkoop van elektrische auto’s stijgt de afgelopen jaren enorm. Parallel hieraan de vraag naar laadcapaciteit. De Campanile hotels in Nederland speelde daar vorig jaar al goed op in door een samenwerking te starten met EasyCharge. Dit jaar breidt de hotelgroep de samenwerking uit, waardoor nu alle 12 de Campanile hotels beschikken over een laadpaal van EasyCharge.

De hotels van Campanile hechten veel waarde aan duurzaamheid. Door de samenwerking met EasyCharge kunnen gasten hun elektrische auto opladen terwijl ze genieten van een heerlijke lunch, diner of overnachting in het hotel. Na een succesvolle pilot bij Campanile hotel Breda en Eindhoven is nu bij de overige 10 hotels ook een laadpaal geïnstalleerd.

“Meest duurzame bedrijf ter wereld”
EasyCharge is gevestigd in Waalre, onder de rook van Eindhoven, en onderscheidt zich in de markt door de laadpalen aan te sluiten op het hoofdnet van de netbeheerder. Hierdoor worden de opdrachtgevers volledig ontzorgd. Zo neemt het bedrijf alle kosten op zich en leveren ze ook eigen energie aan de laadpalen. Ook het beheer, onderhoud, helpdesk en storingsdienst worden volledig door EasyCharge verzorgd. Voor de uitrol van het AC laadpalen-netwerk zijn partnerships gesloten met landelijk opererende installatiepartner Rasenberg-APK en Schneider Electric. ‘’De synergie tussen deze drie bedrijven is optimaal en door de effectiviteit en efficiëntie van deze samenwerking komen we tot de beste oplossingen en resultaten’’, aldus mede-oprichter/eigenaar van EasyCharge André Verhees. 

Over Louvre Hotels Group
Louvre Hotels Group is een belangrijke speler in de wereldwijde hotel-industrie, met nu meer dan 1.500 hotels in 54 landen. Het hotelaanbod varieert van 1 ster tot 5 sterren. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. De groep heeft ook een distributieovereenkomst met de groep Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van Jin Jiang International Holdings Co, Ltd., de op één na grootste hotelgroep ter wereld. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Campanile,  Première Classe, Golden Tulip en Tulip Inn.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Campanile Hotels duurzaam organiseren
Algemene voorwaarden | privacy statement