Restaurant by NOA Mövenpick Hotel Den Haag verlaagt drempelTwee jaar geleden opende Mövenpick Hotel Den Haag restaurant by NOA aan de Paleisstraat. Een uniek concept in het hartje van de Hofstad. Nu gaat het restaurant voor een toegankelijker concept omdat de recensies hier aanleiding toe gaven. 

Het restaurant mikt met dit concept niet enkel op toeristen, maar hoopt zo ook de lokale bevolking te mogen begroeten. Nu, na twee jaren met enkele onderbrekingen, is er geëvalueerd en besloten de kaart aan te passen.  

Drempel 
“Voor locals is een restaurant in een hotel vaak een drempel, omdat men er automatisch vanuit gaat dat deze restaurants zich richten op toeristen. Wij willen graag laten zien dat wij ook inwoners van Den Haag met open armen ontvangen. Het is dus wat minder fine dining en wat meer de bekendere gerechten. Wel met de kwaliteit die gasten van ons gewend zijn”, aldus General Manager Dimitri Kalaitzis. 

by NOA (Paleisstraat 5) is zeven dagen per week geopend. Alle dagen van 18.00 uur tot 22.00 uur. ‘s Avonds kunt u genieten van verschillende jazzgenres. 

Over by NOA 
by NOA is onderdeel van het Mövenpick Hotel en geopend in de zomer van 2020. Gasten kunnen er terecht voor ontbijt, lunch, diner en alles tussendoor. Naast een restaurant kun je bij by NOA ook terecht in de Coffee & Wine Lounge. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Mövenpick Hotel Den Haag by NOA Mövenpick
Algemene voorwaarden | privacy statement