Goede opkomst bij het Vienna House evenement bij Amsterdam Flavours



Afgelopen dinsdag nodigde Vienna House hotels klanten uit voor een workshop en informeel diner met quiz bij Amsterdam Flavours op het Westergasterrein. De interesse en het enthousiasme van de gasten was groot! 

Klanten in het Corporate en MICE segment werden op informele wijze bijgepraat over de stand van zaken bij de aanwezige hotels uit Polen, Tsjechië, Berlijn en Duitsland in het algemeen, waar de keten beschikt over 30 hotels. Vanuit het hoofdkantoor in Wenen waren COO, Martin Ykema en Head of Global Sales, Tobias Bauer overgekomen. Het Benelux sales team onder leiding van Tim & Désirée Diets was verantwoordelijke voor de organisatie van het evenement. Tevens werd het recente breaking nieuws toegelicht; de overname door Wyndham van de Vienna House brand van eigenaar de HR Groep gevestigd in Berlijn. Vienna House wordt Vienna House by Wyndham.

De HR Groep is een toonaangevende Europese hotelexploitant en een langdurige franchisepartner van Wyndham, die de huidige Vienna House-hotels zal blijven bezitten of leasen en exploiteren op basis van lange termijn franchiseovereenkomsten met Wyndham. De overname stelt Wyndham in staat om het Vienna House-merk te laten groeien door gebruik te maken van Wyndham's enorme marketingschaal en franchise-expertise, terwijl HR Group zich kan concentreren op zijn kerncompetenties als een toonaangevende eigenaar en exploitant van strategisch vastgoed in heel Europa.

Aan het eind van de avond gingen vier gelukkige winnaars naar huis met een weekendverblijf voor twee personen in een Vienna House hotel. Zowel het sales team van Vienna House als de gasten gingen laaiend enthousiast naar huis. “We kijken terug op een zeer geslaagde avond welke na drie jaar afwezigheid weer voelde als een warm bad, we komen volgende jaar zeker terug, “aldus een zeer tevreden COO, Martin Ykema.  
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Vienna House
Algemene voorwaarden | privacy statement