Royal Tulip Warsaw Apartments: Het nieuwe aparthotel in het bruisende centrum van Warschau



Royal Tulip Warsaw Apartments is het nieuwe appartementencomplex, oftewel ‘aparthotel’, van Royal Tulip. Het zit in het Unique Tower-complex, wat ligt in het bruisende zaken- en uitgaanscentrum van de verrassend hippe stad Warschau. Een snel opkomende stad waar nieuwe gastvrijheidstrends samen komen.

Royal Tulip Warsaw Apartments is een innovatief concept dat inspeelt op de behoefte van zowel de zakelijke en de vrijetijds gast. De appartementen zijn een mix van een luxe hotel, een appartementencomplex en een kantoorruimte in één. Naast het hippe en stijlvolle design van het complex, maakt de bruisende stad met zowel een hippe uitgaanswijk als de gezellige en knusse binnenstad het Royal Tulip Warsaw Apartments een perfecte plek om te verblijven voor zowel business en Leisure gasten.



Het complex bestaat uit 312 vijf sterren designsuites. Deze suites zijn uitgerust met een volledig voorziene keuken waardoor de gasten zich direct thuis voelen. Het interieur in het gehele complex is van alle comfort en luxe voorzien en hebben als inspiratie de stijl van verschillende wijken in Warschau gekregen. Het aparthotel is een ideale spot voor het leggen van nieuwe connecties. De gasten kunnen trainen in de fitnessruimte om vervolgens te genieten in het wellness centrum.

Het aparthotel is voorzien van een ‘grab and go’ corner, een zomertuin en Mozaika – hét culinaire hart van Royal Tulip Warsaw Apartments. Mozaika is een restaurant, bar en delicatessenzaak in één, waar klassiekers uit de Poolse keuken in een modern jasje worden geserveerd. Het nodigt zowel gasten als bewoners uit de buurt uit voor een brede selectie regionale producten, originele cocktails, heerlijke koffies en een zorgvuldige geselecteerde collectie aan wijn.  



Royal Tulip Warsaw Apartments is ook een geschikte plek om evenementen te organiseren. Het complex beschikt over vier verschillende vergaderruimtes waar plek is tot wel 170 gasten. Een perfecte plek om met elkaar tot creatieve oplossingen te komen in een professionele sfeer.

“Tijdens het zoeken naar een locatie voor dit aparthotel waren wij opzoek naar bijzondere plek. Daarom is besloten om een merk met eersteklas gastvrijheid naar Warschau te brengen. Dit geeft garantie voor een ervaring die boven verwachting is. Royal Tulip is enthousiast voor wat komen gaat", zegt Rafal Kincer, General Manager van Royal Tulip Warsaw Apartments.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Royal Tulip Warsaw Apartments Warschau Royal Tulip
Algemene voorwaarden | privacy statement