Netwerkevent Switzerland Convention Incentive Bureau: Genieten bij Zilt aan de Pier en alles over duurzaam Zwitserland



Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt jou en je collega uit voor het evenement ‘Het weer en klimaatverandering’. Het evenement zal op donderdag 6 oktober 2022 bij Zilt op de Pier in Den Haag plaatsvinden en duurt van 16.30 tot 21.30.

Zwitserland volgt een duurzaamheidsstrategie die typisch is voor Zwitserland, met maximale ontspanning in de natuur, dichtbij genieten van de ongereptheid, de lokale cultuur authentiek beleven en de tijd nemen om langer te blijven en elkaar en de omgeving grondiger te leren kennen. Swisstainable wordt het genoemd! 

Workshop
Kom meer over dit topic te weten tijdens de workshop met de aanwezige Zwitserse partners: AlpenGold Davos, Crans-Montana Tourisme & Congrès, Genève Tourism & Conventions, Lucerne Convention Bureau, Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, The Dolder Grand Hotel Zürich en Swiss International Air Lines. Let goed op, want aan het eind van het evenement vindt een heuse quiz plaats. Maak kans op prachtige prijzen, waaronder een overnachting bij Zilt op de Pier voor 2 personen inclusief ontbijt of één van de mooie Odlo prijzen.

Lezing Gerrit Hiemstra
Gerrit Hiemstra verzorgt een lezing over ‘het weer en klimaatverandering’. Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen en weerpresentator bij het NOS Journaal. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Weather Impact in Amersfoort, dat hij in 2015 heeft opgericht.

Gerrit Hiemstra kreeg onlangs de Machiavelliprijs 2021 uitgereikt. De Stichting Machiavelli heeft hem de prijs toegekend omdat hij de klimaatverandering en de gevolgen daarvan duidelijk maakt voor een groot publiek. De Machiavelliprijs wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt aan mensen of organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de communicatie tussen politiek, overheid en burgers. 

Driegangen diner
Aangezien het evenement in Scheveningen zal plaatsvinden, is een driegangen menu met vis een logische keuze. Uiteraard met een Zwitsers tintje. Mocht je niet van vis houden, geef dan aan dat je liever vegetarisch eet.

Aanmelden
Wil je zelf deelnemen of gezellig met een collega? Registeer je via deze link. Mocht je met twee personen mensen komen, dan per persoon registreren. Mocht je een gratis parkeerkaart wensen, dan aangeven bij de registratie.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Switzerland Incentive & Convention Bureau Zilt aan de pier Scheveningen Den Haag
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement