Open Studio Days bij AVEX in BreukelenVanaf september gaan de deuren van de nieuwste ‘Flagship’ Talkshow Studio van AVEX open. Pal aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam en mét ruimte voor live publiek in de stijl van de bekende Nederlandse Late Night talkshows. Om kennis te maken met de mogelijkheden van deze nieuwe studio biedt AVEX op 16, 19 en 20 september de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen tijdens de Open Studio Days.  
De afgelopen maanden heeft het team van AVEX hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe studio. De eerste boekingen voor het najaar staan al in de agenda. Voordat de agenda vol stroomt zijn er drie middagen gereserveerd voor een kijkje achter de schermen om kennis te maken met de studio en de mogelijkheden.

Premium voorzieningen
De nieuwe ‘flagship studio’ is voorzien van alle premium voorzieningen die je bij een moderne en flexibele talkshow studio mag verwachten. Deze studio met 6-camera regie biedt vele mogelijkheden tot interactie met kijkers en door de opzet is er zelfs ruimte voor 40 gasten publiek. Centraal staat de talkshowtafel met ruimte voor 5 personen. Ook is er een trendy bar welke een perfecte plek biedt voor informele gesprekken met de tafelgasten of een side-kick. Pluspunt is de mogelijkheid van een extra stand-up plek voor een interview met een expert, artiest of special guest. Uiteraard kan met de vele displays en sfeerverlichting de studio zich volledig aanpassen aan de branding van elke organisatie.

Aanmelden 
Een rondleiding tijdens de Open Studio Days is te boeken via het aanmeldformulier.

Over AVEX STUDIOS
AVEX beschikt over diverse eigen studio’s in Breukelen en Utrecht. Op zoek naar een oplossing waarmee je eenvoudig, snel en laagdrempelig met je doelgroep in contact kunt komen en blijven? Met de AVEX STUDIOS oplossingen is er altijd een mogelijkheid om precies dát voor elkaar te krijgen. AVEX biedt turn-key presentatieoplossingen van hoogwaardige kwaliteit om je boodschap effectief te communiceren.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: AVEX Breukelen Studio Talkshow Talkshow studio Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement