NH Hotel Group Part of Minor nieuwe hotelpartner The NXT GM ChallengeThe NXT GM Challenge heeft een nieuwe hotelpartner: NH Hotel Group Part of Minor, onderdeel van Minor Hotels. Met meer dan 520 hotels wereldwijd, een partner met letterlijk grenzeloze carrièrekansen. De winnaar van deze vijfde editie wint een baan als General Manager bij de prestigieuze viersterrenhotels NH Schiller en NH Caransa in hartje Amsterdam.

“Door deze samenwerking met NH Hotel Group Part of Minor kunnen we de NXT GM Challenge naar een volgend niveau tillen”, reageert Stephanie van Oorschot, voorzitter van HotelloTOP Nederland en mede-bedenker van de challenge, enthousiast. “Ik ben dan ook ongelofelijk trots dat een internationaal hotelmerk als NH Hotel Group Part of Minor de toegevoegde waarde inziet van het aantrekken en behouden van talent voor de branche, en die kansen daadwerkelijk wil bieden aan gemotiveerde en enthousiaste young professionals.”

De praktijk leren vanaf de top
Het is alweer de vijfde editie van The NXT GM Challenge, die laatstejaars en net-afgestudeerde Hotello’s de kans geeft op een kickstart van hun carrière. Tijdens The NXT GM Challenge worden de kandidaten klaargestoomd voor een general manager-positie en leren zij alles wat ze moeten weten om het te maken in de hospitality branche. De uiteindelijke winnaar krijgt de sleutels in handen van NH Schiller en NH Caransa aan het Rembrandtplein in Amsterdam en gaat een jaar lang aan de slag als General Manager op deze prachtige locaties. Met top notch begeleiding van ervaren ‘captains of industry’. Een unieke kans om de échte praktijk te leren, vanaf de top.

Hotel Management School-studenten zijn de toekomst
“Dit is de perfecte gelegenheid om de hotelindustrie in de schijnwerpers te zetten”, reageert Jens Lambrecht, Cluster Hotel Director NH Collection Amsterdam Flower Market, NH Schiller en NH Caransa. “Als internationale hotelketen heeft NH Hotel Group Part of Minor besloten om The NXT GM Challenge naar een nóg hoger niveau te tillen, en ook internationale hotelschoolstudenten van de zes Nederlandse Hotel Management Scholen de kans te geven zich in te schrijven. Daarnaast is onze industrie weer in volle bloei na de pandemie. Met The NXT GM Challenge hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om dit moment te vieren en onze toekomst erbij te betrekken: (bijna) afgestudeerde Hotello’s!” Hotel Management School-studenten zijn de toekomst van NH Hotel Group Part of Minor, benadrukt hij. “Met deze uitdaging komen wij dan ook graag in contact met gemotiveerde mensen die graag willen leren. The NXT GM Challenge past perfect bij NH Hotel Group Part of Minor en haar drive om haar mensen te helpen zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.”

Met meer dan 128 hotels in Business Unit Noord-Europa en 520 hotels wereldwijd, zijn de mogelijkheden grenzeloos, vertelt Lambrecht. “Met als startpunt NH Schiller en NH Caransa, die tot de strategische hotels van ons bedrijf behoren. Gelegen aan het Rembrandtplein in Amsterdam is het een van de meest bruisende locaties van de stad. Daarnaast is het Management Team van NH Schiller en NH Caransa een professioneel en stabiel team. Zij kijken ernaar uit om de NXT GM 2023 te ontmoeten en te ondersteunen!”

Over The NXT GM Challenge en NH Hotel Group
The NXT GM Challenge wordt georganiseerd door HotelloTOP en NH Hotel Group Part of Minor. HotelloTOP is hét netwerkplatform voor alumni van de Nederlandse Hotel Managementscholen. NH Hotel Group Part of Minor behoort tot de twintig grootste hotelketens ter wereld en heeft 520 hotels wereldwijd. NH Hotel Group Part of Minor wil de eerste keuze zijn van zowel de business als leisure gast en focust daarbij op ultieme kwaliteit. Goede medewerkers zijn daarbij de key factor. Samen geven HotelloTOP en NH Hotel Group Part of Minor jong hospitality talent een podium om zich te ontwikkelen en uit te dagen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: NH Hotel Group Part of Minor Minor Hotels The NXT GM Challenge HotelloTOP Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement