Eden Hotels verwelkomt Barbara Susan als Director of SalesEden Hotels verwelkomt per 1 mei Barbara Susan als Director of Sales. In deze functie gaat zij leiding geven aan de Eden Sales organisatie en zal de groep vertegenwoordigen bij grote klanten en (inter)nationale beurzen en evenementen. Barbara gaat haar ervaring en expertise inzetten op alle segmenten, dit gebeurt in nauwe samenwerking met afdelingen revenue en marketing. Met de toevoeging van Barbara Susan aan het Leadership Team is de groep klaar voor de volgende fase van de expansie.

Barbara Susan (37 jaar) per 1 mei Director of Sales
Barbara is niet geheel nieuw binnen het team. Na haar opleiding Hospitality Management in Amsterdam startte Barbara haar carrière bij Eden Hotels. In 2006 begon zij haar loopbaan in de front office van het American en groeide door in Banquet Sales en werd zij vervolgens salesmanager Corporate & MICE voor Eden. Vervolgens kreeg zij een functie als Sales Manager MICE en International Sales Manager bij InterContinental Hotels Group (IHG). De afgelopen 7 jaar werkte Barbara bij Hilton als Director of Sales.

Léon Dijkstra, lid van de Raad van Commissarissen van Eden Hotels over de nieuwe aanstelling: “De markt gaat weer open en daarom zijn we juist nu hard aan de slag om onze gasten optimaal te bedienen. De versterking van onze commerciële organisatie is daar een belangrijk onderdeel van. Barbara had al een Eden hart en kent het hotel en de markten waarop wij actief zijn. Ik ben heel blij dat zij bij ons terugkeert en wens haar veel succes!”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Eden Hotels Barbara Susan
Algemene voorwaarden | privacy statement