Zwitserland en de treinReizen in Zwitserland is eenvoudig en uiterst plezierig. Korte reistijden en een betrouwbaar openbaarvervoersysteem. Spectaculaire en mooie ritten zijn eenvoudig te integreren in elke route. Het Swiss Travel System staat voor het ongeveer 29.000 kilometer omvattende openbaarvervoernet in Zwitserland, maar ook voor het unieke ticketassortiment voor buitenlandse gasten. Het all-in-one-ticket Swiss Travel Pass is voor gasten uit het buitenland de sleutel tot het openbaarvervoernet van Zwitserland. Met één enkel ticket voor 3, 4, 6, 8 of 15 dagen lang kun je per trein, bus en boot door heel Zwitserland reizen.InnoTren – de rijdende vergaderwagon
Benut de tijd efficiënt en stap aan boord van deze bijzondere vergaderruimte. De InnoTren is geschikt voor maximaal 15 personen. Je kunt kiezen tussen een klassieke vergaderopstelling met vergadertafel of een meer ongedwongen sfeer, wellicht met barkrukken en creatieve vrije ruimte. De wagon is te boeken met een individuele dienstregeling en route.
Huur de vergaderwagon
Red Arrow Churchill
Deze legendarische trein werd gebouwd als een uniek exemplaar voor de Nationale Tentoonstelling in 1939 en dankt zijn bijnaam aan de voormalige Britse premier Winston Churchill (1874-1965), die tijdens zijn bezoek in 1946 met deze trein door Zwitserland reisde. Red Arrow Churchill is geschikt voor maximaal 110 personen. Reis met deze trein onder genot van een culinair hoogstandje of een ontspannend aperitief.
Huur de Red Arrow Churchill
Charterbootcruise
Als eens gedacht om een boot te huren voor een volgend evenement? Huur een van de stijlvolle of elegante boten en ervaar het adembenemende landschap rond het Vierwoudstedenmeer. Met het grootste scheepvaartbedrijf van Zwitserland vaar je onder genot van een hapje en drankje naar interessante bestemmingen en bergbanen zoals Rigi, Pilatus, Bürgenstock of Klewenalp.
Huur een charterbootDuurzaam reizen met de trein
Kies bewust, kies voor de trein! Handig, snel, comfortabel en klimaatvriendelijk. Vanaf stations Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal vertrekt dagelijks een rechtstreekse ICE-trein naar station Basel SBB. Daarnaast rijdt ook dagelijks een nachttrein (Nightjet) naar treinstations van Basel en Zürich. Van daaruit gaan treinen naar alle delen van Zwitserland.
Zwitserland met de trein
Swiss Travel System Excellence Program

Het Swiss Travel System Excellence Program is het kennisplatform voor het OV van Zwitserland. Daarmee wordt het kinderspel om je knowhow up-to-date te brengen. Heidi en Peter leiden je door de verschillende thema’s en vertellen alles wat je over het OV van Zwitserland moet weten. Meld je aan voor het Swiss Travel System Excellence Program en maak kans op prachtige prijzen, waaronder een reis naar Zwitserland!
Verbreed je kennisMeer informatie
Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette van Dolderen
T 020 620 92 29
E lisette.vandolderen@switzerland.com
W MySwitzerland.com/Meetings 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement