Samenwerking Please Ask m en MeetingReview: Meer snelheid, gebruiksgemak en rendement bij eventboekingen



De snelheid van een reactie wordt een steeds bepalendere factor in het accepteren of afwijzen van een offerte. In het aanvragen ervan, spelen reviews een steeds belangrijkere rol. De nieuwste samenwerking tussen Please ask m en MeetingReview maakt het daarom mogelijk voor hoteliers om hun aanbod direct boekbaar te maken. En voor opdrachtgevers makkelijker om het aanbod van de verschillende eventlocaties te vergelijken.

“Deze stap in automatisering, met voordelen voor zowel aanbieder als gebruiker, zorgt ervoor dat je als hotelier het maximale uit je reputatiemanagementstrategie kunt halen”, verklaart Mark Struik, CEO van Please ask m. Uit ervaring weet hij dat er momenteel enorm veel oplossingen ontstaan om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren. “Maar wat deze je nu exact opleveren, is vaak moeilijk in te schatten. Daarom focust de koppeling tussen de software van Ask m en het platform MeetingReview op wat er écht nodig is om meerwaarde te bieden voor alle partijen: gebruiksgemak en het verkorten van de lead time, zonder de operationele processen en de marges in de weg te staan.”

Direct aanvragen en reageren

Door de samenwerking met MeetingReview kunnen vergaderlocaties hun aanbod nu direct boekbaar maken op het platform. “En met slechts één klik een offerte uitsturen naar een klant, zonder dat hier overtypwerk bij komt kijken. De enige taak die hierdoor nog overblijft, is het maken van die belangrijke keuze om een aanvraag te accepteren of niet.” Voor opdrachtgevers wordt het nu nog gemakkelijker om het aanbod van verschillende locaties te vergelijken en de ervaringen van eerdere bezoekers te lezen. “Dit geeft meteen een betrouwbaar en compleet beeld van de experience van een locatie. Door optimaal gebruik te maken van de kansen die reviews bieden, wordt het rendement van je reputatiemanagementstrategie dus verhoogd”, aldus Marco Kole van MeetingReview.

Door het gemak van zowel het aanvragen als het verwerken van de offerte met de software van Please ask m, neemt de reactiesnelheid tussen locatie en boeker toe. “Zonder de operationele processen te bemoeilijken of de marges negatief te beïnvloeden. En met de meeste kans op een succesvol event. Een win-winsituatie voor beide partijen, dus.” 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags: MeetingReview Please ask m Vergaderlocatie platform
Algemene voorwaarden | privacy statement