Winnaar vierde editie The NXT GM Challenge bekend



The NXT GM Challenge is een wedstrijd van HotelloTOP in samenwerking met Postillion Hotels waarin net afgestudeerden of laatstejaars studenten van de Hoge Hotelschool strijden voor een droombaan; een jaar lang General Manager van viersterrenhotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer! De drie finalisten hebben een intensieve periode achter de rug. Een periode waarin zij vele tegenstanders achter zich hebben gelaten. Vandaag werd de winnaar van de laatste editie in samenwerking met Postillion Hotels bekend gemaakt. Fleur glunderde van trots toen ze hoorde dat zij de sleutels per 1 september 2022 in ontvangst mag nemen.

The NXT GM Challenge
In het najaar van 2021 werden de acht beste aanmeldingen door de vakjury uitgenodigd voor de Challenge Day van zaterdag 13 november 2021. Tijdens de Challenge Day is door middel van verschillende opdrachten de TOP 3 samengesteld. De kandidaten werden flink uitgedaagd en zijn onder andere getoetst op hun financiële inzicht, toekomstvisie, marketing, sales, HR en persoonlijkheid.

Na deze toetsing zijn er drie waardige finalisten bepaald; Karlijn van de Wetering (HMSM’21), Floris Stüssgen (HMSM’22) en winnares Fleur Hüsken (HMSM’21). Dit is een weloverwogen beslissing geweest door een onafhankelijke vakjury bestaande uit: Toine Scheerens (Vakjury Voorzitter), Marc van Gulick (Directeur Landgoed Lauswolt), Kim van Velzen (Marketing & branding strateeg | KIMspiration), Lianne Zondervan (Sector Director Leisure ABN Amro), Mascha van Houten (Senior Advisor Werving & Selectie bij rechtbank Gelderland), Richard Haeck (Senior Trainer | Q-Staff), Stefanie van Oorschot (NHL Stenden/HotelloTop), Hans Wibbens (Operationeel directeur Postillion Hotels) & Martin Smeets (Organisatie- en teamcoach).

Fleur kan nu haar droom waarmaken en een jaar lang ervaring opdoen als General Manager. Zij zal volledig verantwoordelijk zijn voor het runnen van het hotel. Dit betekent op financieel gebied, maar ook op operationeel en commercieel gebied. Een enorm leerzame periode waarin Fleur alles zal leren wat ze nodig heeft voor een succesvolle carrière in de hospitality-industrie!

De winnaar van The NXT GM Challenge werd tijdens de HotelloTOP netwerkborrel op Independent Hotel Show bekend gemaakt.

The NXT GM
Fleur Hüsken is recent afgestudeerd en woont nu in Amsterdam. Zij is opgegroeid in het altijd gezellige Brabant en vanaf jongs af aan was ze regelmatig te zien op het hockeyveld of in de sportschool. Fleur wist de vakjury al snel te overtuigen tijdens de Challenge Days: zij had als één van de weinige in de afgelopen jaren de gehele financiële opdracht op de juiste manier onderbouwd. Ook online deed Fleur het goed en wist zij de meeste stemmen te verzamelen met haar online campagne. Fleur wordt door de vakjury omschreven als een leider: “ze stimuleert goede team performance, biedt hulp aan en motiveert de groep”, aldus de vakjury.

Are you NXT?!
Fleur Hüsken is de laatste NXT GM die de sleutels krijgt van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Betekent dat dat The NXT GM Challenge stopt? Nee! Hoe de wedstrijd verder gaat hoor je deze zomer, dus houd de kanalen van HotelloTOP in de gaten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The NXT GM Challenge 2022 Postillion Hotels HotelloTOP
Algemene voorwaarden | privacy statement