Henk Jan Burgers nieuwe General Manager Crowne Plaza® Hotel Utrecht Central StationCentraal gelegen in het Poortgebouw van winkelcentrum Hoog Catharijne, op slechts enkele minuten van het treinstation en het stadscentrum van Utrecht, is het onlangs heropende Crowne Plaza Utrecht Central Station. 

Het is het eerste Crowne Plaza in ons land waarin de nieuwste innovatieve ontwerpconcepten van het merk zijn toegepast, waaronder de 'Plaza Workspace', 'The Studio'; flexibele vergader- en evenementenruimte en 144 'WorkLife' hotelkamers. The Plaza Workspace is een evolutie van de traditionele lobby en openbare ruimtes en combineert een ongedwongen en bruisende sfeer met een diversiteit aan werkruimtes en eetgelegenheden. Daarnaast beschikt het hotel over zeven moderne vergaderzalen waaronder de grootste plenaire zaal in Utrecht, en een boardroom met ingebouwde hightech videoconferencingfaciliteiten.  

“We zijn bijzonder trots op om het meest centraal gelegen hotel van Nederland te zijn in hartje Utrecht. We bieden hier een heerlijke plek voor zakenreizigers, toeristen en lokale bevolking om te werken, te genieten van een kop koffie, of een plek om heerlijk af te spreken met vrienden. Onze centrale ligging combineert perfect met de winkels van Hoog Catharijne, restaurant-, theater- of concertbezoek. Een perfecte locatie met voor ieder wat wils,” geeft de nieuwe Cluster GM Henk Jan Burgers aan. 

Naast Crowne Plaza Utrecht Central Station is Burgers tevens eindverantwoordelijk voor het naastgelegen Hampton by Hilton Utrecht Central Station, waar Naomi van der Plas per 1 april is aangesteld als general manager.  De lange loopbaan van Burgers in de hospitality industie omvat directiefuncties bij onder meer LBG-, NH-, en IHG Hotels.

De hotels in het Poortgebouw van Hoog Catharijne bieden samen 336 kamers.. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Crowne Plaza Utrecht Central Station Crowne Plaza utrecht Henk Jan Burgers Hoog Catharijne Hampton by Hilton Utrecht Central Station
Algemene voorwaarden | privacy statement