Drew Heimbrock Director of Strategy and M&A bij Eden HotelsDrew Heimbrock is per 10 januari als ‘Director of Strategy and M&A (Mergers & Acquisitions)’ toegetreden tot het managementteam van Eden Hotels (Eden). In deze rol is hij verantwoordelijk voor de uitrol van de voorgenomen groeistrategie van Eden Hotels. Eden heeft de ambitie uit te groeien tot een Europees hotelbedrijf.

Heimbrock was voorheen werkzaam bij KSL Capital Partners, het bedrijf dat recent als aandeelhouder is toegetreden tot Eden met als doel de groeiambitie van deze Nederlandse hotelgroep te helpen realiseren.  De 33-jarige Heimbrock is afkomstig uit Kentucky in de Verenigde Staten en hij heeft de laatste zes jaar gewerkt voor KSL Capital Partners. Voorheen deed Heimbrock ervaring op bij investment bank Merril Lynch en Deloitte transaction services.

Internationale groei
Drew Heimbrock over zijn nieuwe aanstelling: "Ik ben verheugd om lid te zijn van het Eden Hotels-team en zie er naar uit om aan de slag te gaan om nieuwe Eden hotels te vinden”. Algemeen Directeur Léon Dijkstra, vult aan: “Met de komst van Drew zetten we een grote stap om in deze bizarre tijden vol gas vooruit te gaan geven!"
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Eden Hotels Drew Heimbrock Leon Dijkstra
Algemene voorwaarden | privacy statement