Hybrid City Alliance kijkt naar de toekomst na winnen ICCA Best Marketing AwardDe Hybrid City Alliance wordt aldoor sterker. Dit succes blijkt door het recentelijk binnenslepen van de ICCA Best Marketing Award. De felbegeerde prijs is uitgereikt op de laatste dag van de ICCA Global  Congress in Parijs. De toegekende prijs  aan de Hybrid City Alliance was een erkenning op partnerschap en samenwerkingsverband.  

Zoals uitgebeeld in de inzending van de Alliance kwam de award voort uit een opvallende gebeurtenis, waarbij de wereldwijde pandemie een aanmerkelijk impact heeft gehad. Volgens de ICCA Global Congress hebben een groot aantal internationale partners de handen ineen geslagen. Het succesvolle initiatief dat tot stand is gebracht, is er een waar iedereen baat bij heeft. Hierdoor heeft niet alleen één organisatie, maar hebben 22 afzonderlijke ICCA-leden de prijs in de wacht gesleept. 

Het succes van de prijsuitreiking en de voortdurende waarde van de Hybrid City Alliance zorgen voor nog meer groei van de organisatie. In de zomer van 2021 hebben een aanzienlijk aantal nieuwe leden zich aangesloten, waaronder: 

• South Korea, Jeju Convention & Visitors Bureau 
• Thailand, Thailand Convention & Exhibition Bureau 

De Hybrid City Alliance zal naar verwachting doorzetten en toenemen naarmate er nieuwe inhoud en  mogelijkheden worden ontwikkelt, waarin de ledenbestand verder kan groeien. De mede-oprichter van The Hybrid City Alliance, Bas Schot van The Hague Convention Bureau geeft aan: “ Het binnenhalen van de prijs en onze voortdurende groei zijn het bewijs van een goede samenwerking en de focus op het nastreven van de belangen en het onderhouden van partnerschappen. We zien allemaal in dat we samen sterker zijn. De Hybrid City Alliance levert resultaten op voor al onze leden en ik kijk uit naar het continue succes ervan." 

De mede-oprichter Glenn Duncan van Ottawa Tourism voegde hieraan toe: "Mede-dankzij de vier oprichtende steden en de andere geweldige bestemmingen die deel uitmaken van de huidige alliantie, zijn wij extreem trots op de erkenning van de ICCA-gemeenschap. We zijn ervan overtuigd dat dit soort samenwerking zinvol is. We kijken ernaar uit om te groeien en te evolueren om aan de behoeften van onze industrie te voldoen." 

De details over de prijswinnende inzending van de Hybrid City Alliance vind je hier

De details over de leden inclusief de nadere informatie over de Hybrid City Alliance en contactpersonen zijn nu beschikbaar via de speciaal ontworpen website
 

Tags: Hybrid City Alliance ICCA Best Marketing Award ICCA Global Congress The Hague Convention Bureau
Algemene voorwaarden | privacy statement