Rudolph van Veen geeft twee kookdemonstraties in Hoofddorpse evenementenlocatie The B House



Rudolph van Veen geeft binnenkort twee kookdemonstraties in The B House in Hoofddorp. Deze unieke, nieuwe evenementenlocatie is onderdeel van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

De Meesterkok en Meester Patisier, bekend van onder andere zijn optredens in het RTL-programma Life & Cooking en zijn succesvolle programma’s op 24Kitchen, zal op 14 november en 28 november twee interactieve kookdemonstraties verzorgen, waarbij er eventueel nog een derde show in december wordt toegevoegd. De deelnemers krijgen aan het einde van de avond de volledige receptuur mee naar huis, zodat zij de gerechten tijdens de kerstdagen zelf nogmaals kunnen bereiden.

Inspiratie
Rudolph van Veen: ‘Wat heerlijk dat het eindelijk weer tijd is voor een gezellige kookdemo. Ik kijk er met veel plezier naar uit!’

Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: “We vinden het super dat we Rudolph voor deze unieke ervaring in onze nieuwe evenementenlocatie mogen verwelkomen. Het idee is dat gasten een leuke avond hebben, heerlijk eten en ook nog eens voldoende leren om het menu tijdens de kerstdagen zelf te kunnen bereiden, een schitterende combinatie toch?”

De kookdemonstraties beginnen om 17:00 uur en zullen tot 21:00 uur duren. De prijs bedraagt 99 euro per persoon. In deze prijs zit een viergangendiner inclusief drankenpakket.

Klik hier om je aan te melden.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Novotel Amsterdam Schiphol Airport The B House Hoofddorp Kookdemonstratie Rudolph van Veen
Novotel Amsterdam Schiphol Airport | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Taurusavenue 12
2132 LS
Hoofddorp
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement