Negen locaties beleven in één dag? Dat kan in DelftVoor eventmanagers en meetingplanners die locaties zoeken in de regio Den Haag en Rotterdam popt Delft misschien nog niet direct op. Na de Locatietour op 25 oktober 2021 komt daar verandering in. Dan zit Delft als zakelijke event-, congres- en meetingdestinatie gegarandeerd op het netvlies.

Je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest
Zo zegt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie die meerdere keren per jaar de Locatietour organiseert voor planners en organisatoren van zakelijke meetings en events. De wens van het Delft Convention Bureau is om de goede bereikbaarheid van de stad maar ook de veelzijdigheid van de locaties te laten ervaren. De link met historie, innovatie, hightech en creativiteit wordt vaak en eenvoudig gemaakt met een event in Delft. Deze elementen komen terug in het programma.Tipje van de sluier?
We starten de dag direct met een ‘walk-in the museum welkom’. Hierdoor benutten we iedere minuut en wachten we niet op elkaar totdat het event begint. Er staan in totaal negen locaties op het programma. Waaronder een bezoek aan de prachtige voormalige universiteitsbibiotheek met hightech trainingscentrum en een top vegetarische keuken. Aan de rand van de stad vind je een kunstzinnige buitenlocatie die zeker voor eventmanagers een verrassing is. Verder natuurlijk ook Delfts Blauw in het programma. Wist je dat je in de Delfts Blauw fabriek ook events kunt organiseren? Bekijk het filmpje bij dit artikel voor een kijkje achter de schermen. 

Ben jij al instaproof?
Kirsten Jassies, social media expert verzorgt het inhoudelijke kennisprogramma. Zij neemt ons mee in de wereld van Instagram en vertelt ons hoe je meer van je event kunt laten zien door middel van (bewegende) beelden in stories. En… als je wilt gaan we het direct toepassen in de praktijk. Learning by doing. 

Informatie en aanmelden
Het volledige programma van de Locatietour Delft vind je op de eventwebsite. Deelname is kosteloos en alleen toegankelijk voor (toekomstige) boekers van locaties. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Locatietour Linda op Locatie Linda Kerkhoven Delft Delft Convention Bureau
Algemene voorwaarden | privacy statement