IBTM World Barcelona presenteert safety protocolIBTM World Barcelona heeft de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen bekendgemaakt voor haar live evenement, dat dit jaar zal plaatsvinden tussen 30 november en 2 december in Fira Barcelona.

De branche voor zakelijke evenementen bereidt zich voor om opnieuw persoonlijk contact te maken in de Catalaanse hoofdstad gedurende drie dagen vol inspirerende educatie, hoogwaardige één-op-één zakelijke bijeenkomsten en netwerken met inachtneming van een robuuste reeks veiligheidsmaatregelen. Alle deelnemers worden aangemoedigd om hun reis naar de locatie te plannen en hun badges van tevoren af te drukken om een vlotte toegang tot het evenement mogelijk te maken.

Binnen de locatie zijn deelnemers verplicht om maskers te dragen en een sociale afstand van 1,5 meter te bewaren volgens de huidige Spaanse regelgeving. Exposanten zullen deze vereiste opnemen in hun standontwerp en standdemonstraties zullen één-op-één plaatsvinden om groepsvorming te vermijden. Andere maatregelen zijn onder meer verhoogde ventilatie met frisse buitenlucht, handontsmettingsstations en de hoogste normen voor reiniging voor, tijdens en na het evenement.

IBTM World Barcelona wil haar deelnemers verbinding laten maken met bestaande contacten en om waardevolle nieuwe contacten te creëren. Een elleboogstoot is de aanbevolen begroeting om een veilige, naadloze en productieve evenementervaring voor alle aanwezigen te garanderen. Voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid en veiligheid van evenementen kunnen worden gewijzigd zoals aangegeven door de lokale autoriteiten.

David Thompson, Event Director: “Het was opwindend om de ongelooflijke respons en bereidheid van onze gemeenschap te zien om weer persoonlijk zaken te doen. Onze primaire focus dit jaar blijft de veiligheid van onze exposanten, partners, bezoekers en medewerkers, zodat alle betrokkenen een fantastische en vruchtbare evenementervaring hebben. We zullen alle veiligheidsrichtlijnen en -voorschriften met de grootst mogelijke zorgvuldigheid toepassen om ervoor te zorgen dat aanwezigen zich van harte en vol vertrouwen kunnen concentreren op de kracht van face-to-face zakendoen en kunnen profiteren van de praktische afhaalrestaurants en zakelijke relaties die op de show zijn verworven vloer."

Kerry Prince, Brand Director, RX (de organisatoren van IBTM World): "Nadat we in 2021 al met succes een reeks evenementen hebben georganiseerd als onderdeel van ons RX-portfolio, hebben we enkele lessen uit die shows kunnen trekken en toepassen aan de strategische planning van IBTM World. Ons team heeft uitgebreid samengewerkt met branchegenoten om een ??veilige werkstandaard te creëren, genaamd "All Secure", voor het houden van evenementen in een door COVID getroffen wereld, en IBTM werkt nauw samen met de lokale autoriteiten en de Fira Barcelona om alle andere noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te implementeren."

Wereldwijde leveranciers en bestemmingen die aanwezig zijn, zijn onder meer Ras Al Khaimah Tourism Development Authority, Melia Hotels & Resorts, Conference Compass, Bahrain Tourism & Exhibitions Authority, Munich Convention Bureau, Letland Tourism and Flanders Meeting and Convention Centre, Croatian Tourist Board, Basquetour, Visit Czech Republic, Bezoek Oostenrijk en bezoek Noorwegen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World Barcelona Live beurs Barcelona
Algemene voorwaarden | privacy statement