The Onemeeting Company: nieuwe naam voor Regardz Hospitality GroupPer vandaag is The Onemeeting Company de nieuwe naam voor Regardz Hospitality Group. Dit familiebedrijf, opgericht door Job Heilijgers in 1982, zet koers naar een nieuwe toekomst. In de afgelopen coronaperiode heeft het bedrijf gekozen voor een strategische groeikoers als Meeting Expert. Het boekingsplatform Onemeeting.com wordt leidend binnen de internationale groeistrategie van The Onemeeting Company. Met de komst van het nieuwe merk Onemeeting Services breidt laatstgenoemde haar diensten uit. “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meeting bedrijven” aldus Luc van Bussel CEO.

Next Generation Meeting Management
In de afgelopen coronaperiode heeft The Onemeeting Company zich in hoog tempo doorontwikkeld tot een uniek Meeting Management bedrijf voor opdrachtgevers en aangesloten locaties. Met nieuwe fullservice klantformules en ondersteunende managementservices voor bedrijven met meeting capaciteit hebben we een strategische sprong gemaakt. “De afgelopen coronacrisis heeft ons geleerd dat innovatie de enige weg is uit de crisis. Maandenlang hebben we hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van onze diensten en systemen. Vanwege de coronaperiode is de transitie naar thuiswerken versneld. Door de combinatie van de veranderende kantoormarkt en het thuiswerken zal de vraag naar meetinglocaties alleen maar toenemen, verwacht CEO Van Bussel: “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meetingbedrijven. Waar grote kantoorpanden verdwijnen, zullen steeds meer meetinglocaties opkomen. Aan ons de taak om hier een innovatieve oplossing voor te bieden. Daarom starten we vanaf 1 september met Onemeeting Services: een meeting managementservices bedrijf voor bedrijven met meetingcapaciteit”, aldus Luc van Bussel.

Onemeeting.com en Onemeeting Services
Onemeeting.com is het boekingsplatform voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten. Klanten sluiten samenwerkingsovereenkomsten met Onemeeting.com voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. “Onze partners vragen steeds meer een totaaloplossing voor hun meetinglocatie. Met Onemeeting Services bieden we nu ook de mogelijkheid voor een aanvullend Management Contract waarbij we de positie van directeur of manager invullen inclusief de bijbehorende exploitatieservices zoals HR, Cultuur en ICT. We hebben onze jarenlange exploitatiekennis samengebracht in een management- en exploitatieformule. Op die manier gaan we onze kennis aanbieden, delen en doorontwikkelen”, aldus Luc van Bussel.

OMS Onemeeting System: Integrated Meeting Technology ISO27001
Naast de vernieuwing en uitbreiding van de klantformules en managementservices heeft Onemeeting.com een forse sprong gemaakt in de ontwikkeling van haar eigen integrale platformsysteem OMS Onemeeting System: uniek in haar soort. Het combineert Property Management (PMS), Customer Management (CMS), Sales & Marketing Management, Enterprise Resource Planning (ERP) en vele andere bedrijfsprocessen. “OMS is hét fundament waar al onze activiteiten op gerealiseerd worden. Sinds 2012 bouwen we aan een uniek platform voor alle stakeholders: locaties, klanten als ook alle andere gebruikers. Onemeeting.com en OMS Onemeeting System zijn ISO27001 gecertificeerd en blijven we doorontwikkelen. MaaS (Meeting as a Service) is onze missie”, aldus Michiel Heilijgers CFO.
 

Tags: The Onemeeting Company Regardz Hospitality Group
Algemene voorwaarden | privacy statement