Congrescentrum Bouw & Infra Park opent vernieuwde locatieHet op het Bouw & Infra Park gelegen Congrescentrum B&I, is compleet vernieuwd en opent begin september, na een ingrijpende verbouwing van enkele maanden, haar deuren. Het is toegankelijker, de sfeer moderner en de mogelijkheden zijn flink uitgebreid. Het team van Congrescentrum B&I heeft hier enorm naar uitgekeken. Uitgangspunt van deze verbouwing was om het congrescentrum nóg aantrekkelijker te maken en de grote ruimte beter te benutten maar de industriële uitstraling te behouden. Op dit moment worden de laatste puntjes op ‘i’ gezet en zijn bezoekers en gasten vanaf begin september weer van harte welkom!

Met deze verbouwing krijgt Congrescentrum B&I meer vergaderzalen, meer toiletten, een ontmoetingsplek in de evenementenhal én een buitenterras. Ook het (personeels-)restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan. De ruimten zijn meer met elkaar verbonden, waardoor de cateringmogelijkheden dynamischer en uitgebreider aangeboden kunnen worden. De moderne nieuwe stijl die perfect past bij de stoere en robuuste locatie, maakt het helemaal af.

Iedere vergaderzaal een eigen thema
Iedere vergaderzaal heeft straks een eigen naam en daarmee een eigen thema, passend bij de stoere en industriële uitstraling van het Bouw & Infra Park. Denk aan Zaal Beton, Zaal Spoor, Zaal Asfalt etc. Ieder thema is terug te zien in het materiaalgebruik en de aankleding van de zaal. Straks is het dus mogelijk om een vergaderzaal te kiezen die het beste past bij de bijeenkomst! Daarnaast beschikt natuurlijk elke zaal over moderne presentatievoorzieningen.

Vanaf begin september van harte welkom op de vernieuwde locatie
Als gevolg van deze modernisering waren de vergaderzalen en de foyer van Congrescentrum B&I tijdelijk gesloten. Gelukkig beschikt het Bouw & Infra Park over meer vergadermogelijkheden. Bijvoorbeeld het Congreshotel “Bij Fritz”, deze locatie is begin 2020 vernieuwd en een fijne plek voor vergaderen, eten en slapen. Het team van Congrescentrum B&I heeft er alles aan gedaan om geplande bijeenkomsten op een van de alternatieve locaties door te laten gaan. Vanaf begin september zijn bezoekers weer meer dan van welkom voor vergaderingen, trainingen, workshops en evenementen in een van de mooie nieuwe zalen. De feestelijke opening zal in april 2022 gaan plaatsvinden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Bouw & Infra Park Congrescentrum B&I Congrescentrum Congreshotel Vergaderlocatie Harderwijk
Bouw & Infra Park | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Ceintuurbaan 2
3847 LG
Harderwijk
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement