Interessante en leerzame rondleidingen en bedrijfsbezoeken in ZwitserlandInteressante en leerzame rondleidingen in Zürich en Genève. Gratis! Wel vooraf reserveren. Switzerland Convention & Incentive Bureau geeft je deze tips. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.


Van riool naar schoon water
Zie hoe de experts van ERZ (Zurich Disposal and Recycling Services), in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Werdhoelzli, dagelijks tussen de 150.000 en 500.000 kubieke meter rioolwater reinigen en zien waar het als schoon water in de rivier de Limmat wordt geloosd. In dit vierdelige reinigingsproces zie je hoe de vaste en opgeloste verontreinigde materie uit het rioolwater wordt gehaald en leer je hoe de restanten van die materie worden omgezet in iets ecologisch en nuttigs, zodat de waterkringloop schoon blijft. Gratis te bezoeken, duur 2 uur voor groepen 5-25 personen.


Zürich Marriott
Het elegante Zürich Marriott ligt in het hart van de stad aan de oevers van de rivier de Limmat. De kamers zijn met veel aandacht voor detail ingericht en bieden zowel stijl als innovatie. Naast 266 kamers beschikt het Zürich Marriott over negen suites. Er zijn 16 moderne vergaderzalen met in totaal 1730 m2. Alle zalen hebben daglicht, ultramoderne technologie voor evenementen. Restaurant eCho serveert Zwitserse gerechten. Thaise liefhebbers zullen zich in de White Elephant zich thuis voelen. De Lenox Bar serveert drankjes en snacks in een door New York geïnspireerde ambiance.  


CERN – The Globe Genève
27 meter hoog en 40 meter in diameter, ongeveer even groot als de koepel van de Sint-Pietersbasiliek in Rome! De Globe of Science and Innovation staat symbool voor de aarde. CERN is gevestigd in Meyrin, op nog geen 30 minuten van de luchthaven van Genève verwijderd. CERN - het instituut is bekend geworden vanwege de deeltjesversneller en in 1989 werd hier het wereldwijde web uitgevonden. CERN heeft een rijk educatief en cultureel programma. De rondleidingen door het laboratorium zijn gratis. Vooraf reserveren.


Manotel Group Genève
De hotels Royal, N’vY, Auteuil, Kipling, Jade en Edelweiss behoren tot de Manotel Group. 6 boutique-hotels met ieder een eigen unieke stijl. Allen zijn gunstig gelegen, dichtbij het Meer van Genève of in de stad.
  • Hotel Royal****superior is het grootste hotel van de keten – een traditioneel hotel.
  • Hotel N’vY****superior is een kunstzinnig hotel. De beroemde New Yorkse graffitikunstenaar Meres maakte een muurschildering, waarmee hij zijn stempel drukte op dit hotel.
  • Hotel Auteuil**** is een design hotel. In de lobbylounge is een permanente tentoonstelling van unieke foto’s uit de jaren 60.
  • Hotel Kipling***superior is een klein hotel.
  • Hotel Jade***superior heeft een mooie tuin, waar je heerlijk in kunt ontbijten.
  • Tot slot hotel Edelweiss***superior, zoals de naam al doet vermoeden, waan je hier in de Zwitserse bergen.
Hotel Royal, N’vY hebben vergaderzalen (Kipling een kleine vergaderzaal). Met de Geneva Transport Card gratis openbaar vervoer bij tenminste 1 overnachting.


Het Switzerland Convention & Incentive Bureau geeft onafhankelijk advies en informatie. Deze service wordt kosteloos en vrijblijvend verleend aan opdrachtgevers en eventprofessionals.

Voor advies en informatie:
Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette van Dolderen
E scib.nl@switzerland.com 
T 020 620 92 29 
www.MySwitzerland.com/meetings
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Lisette van Dolderen

Tags: Zwitserland Zurich Geneve rondleiding bedrijfsbezoek CERN Marriott Manotel
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement