Locatiecongres 20 september 2021, een congres voor locatiesBFoto, Bianca de Wit

De locatiemarkt kent op zijn zachtst gezegd een roerige tijd. Locaties staan al anderhalf jaar in de overlevingsmodus. Ondernemen in deze tijd is, zeker in direct geraakte branches, vergelijkbaar met het bedrijven van topsport. Naast een ultieme krachtinspanning in creativiteit en flexibiliteit is het, naast het uithoudingsvermogen, ook mentaal gezien een uitdaging om de moed erin te houden en de weg naar het podium – in sommige gevallen letterlijk en figuurlijk – niet uit het oog te verliezen.


Een andere lading
De tweede editie van het Locatiecongres, een congres voor locatiehouders en medewerkers, stond al langer op de planning. Maar ook dit event verschoof steeds weer naar de wish- in plaats van naar de to-do-list. Totdat het doel van dit event een net wat andere lading kreeg. Linda Kerkhoven, initiatiefnemer vertelt. “Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik iets moest bijdragen ter ondersteuning van locatiehouders en medewerkers. Als we het Locatiecongres aan het begin van het nieuwe meetingseizoen – het lijkt er nog steeds op dat dit dit najaar is – kunnen laten plaatsvinden dan brengt het vast frisse inspiratie, praktische kennis en hopelijk ook een positieve mindset.”Fotografie: Michiel Ton

Een win-win-win opzet
Met een enthousiast team is er hard gewerkt aan een verrassend maar ook praktisch programma met veel toegevoegde waarde voor deze doelgroep. Dit congres vindt plaats op maar liefst vijf verschillende locaties in de stad Utrecht. Startlocatie is Tivoli Vredenburg terwijl het event eindigt bij Kinepolis Jaarbeurs. Beide op loopafstand van het Centraal Station Utrecht zodat het event goed bereikbaar is voor locaties uit heel Nederland. De vier verschillende kennisworkshops vinden plaats op weer drie andere inspiratielocaties in de stad. “Die live binnenkijker zorgt net voor dat beetje extra inspiratie en de reis ernaar toe helpt in het onderling contact maken. Daarnaast weten we inmiddels allemaal wel wat beweging doet met je hersenen. Dus een win-win-win met deze opzet”, aldus Linda.


Kaartje met korting voor snelle beslissers
Bekijk het programma op de eventwebsite waar je direct een all inclusive ticket kunt aanschaffen. Koop je vóór 27 augustus 2021 een dagticket dan krijg je € 100 korting! Op de website staan van alle sprekers en workshopleiders filmpjes zodat je alvast in de stemming komt en je ook makkelijker je netwerkroute en keuzeworkshop kunt kiezen. Er staan ook interviews online met de locatiehouders/-managers die meewerken aan het programma.
Het wordt zo'n dag...
Zo'n dag waarna je niet kan slapen door de vele indrukken en de adrenaline die door je lijf giert. Zo’n dag die je volgende morgen aan het werk zet door nieuwe ideeën en praktische kennis. Zo'n dag waarop je je realiseert dat dit dé branche is waarin je werkzaam wilt blijven.

Neem voor meer informatie contact op met Linda Kerkhoven, Linda op Locatie


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Locatiecongres Linda Kerkhoven Linda op Locatie Locaties Tivoli Kinepolis Jaarbeurs
Algemene voorwaarden | privacy statement