De dag van Nina Pedroli, commercieel manager TOBACCO TheaterNina Pedroli, commercieel manager van het TOBACCO Theater, neemt jullie mee in haar dag. Sinds maart 2020 zien deze dagen er anders uit dan Nina gewend is in de vijf jaar dat zij haar dreamjob uitvoert in het theater. Zij blikt dan ook terug op een pre-corona day at the job en vooruit naar de maand juli wanneer ze wellicht weer ouderwets aan de slag gaat.

09:00 uur
Na een fietstochtje van Amsterdam Oud-West door het Vondelpark en over de grachten kom ik elke dag rond 09:00 uur aan op de Nes in hartje Amsterdam. Als ik door de theaterdeuren heen loop, staan alle kaarsjes al aan en staat de 'TOBACCO Spots' Spotify playlist op. Ik pak een verse muntthee en ga naar het kantoor op de eerste verdieping om de dag op te starten met het team. Vandaag bespreken we het geslaagde diner en feest dat gister plaatsvond voor 300 medewerkers van Netflix door het hele pand heen met een silent disco, candy shop en vijf gangen walking dinner. De opdrachtgever was enorm enthousiast en gaf aan nog nooit zo'n fijne samenwerking gehad te hebben met een locatie. BAM! Lekker begin van de dag.

10:00 uur
Ik ga mijn mailbox door en besteed eerst aandacht aan drie mooie aanvragen die zijn binnengekomen voor eind dit jaar. Ik bel gelijk even met de klant en bespreek het evenement uitvoerig zodat we goed kunnen inspelen op de wensen. Hierna vraag ik mijn lieve sales collega om een mooie offerte op te stellen zodat we alle offertes tezamen met ons TOBACCO magazine binnen 24 uur digitaal kunnen uitsturen.

12:00 uur
Tijd voor een locatiebezoek! D&B Eventmarketing boekt vaak bij ons en komt vandaag langs met een klant voor een tweedaags congres in november. Terwijl we door de tien ruimtes lopen vertel ik meer over o.a. de geschiedenis van ons historische pand (stadsmonument) en de mogelijkheden en ik merk dat de klant met de minuut enthousiaster wordt. Ik krijg altijd zoveel energie van locatiebezoeken en ook na deze leuke rondleiding loop ik weer met een smile terug naar kantoor.

13:00 uur
Ik heb zin in een lekker broodje en loop naar het schattige bakkertje bij ons op de hoek: De Laatste Kruimel. Ik haal met een collega een broodje geitenkaas en wortel/gember sapje en we lopen lekker door het zonnetje over de Wallen heen. Life is beautiful.

13:30 uur
Tijd voor administratie, niet mijn favoriete taak maar moet ook gebeuren! Tussendoor word ik afgeleid door een doorzichtige goocheltruc die onze D'Erikteur graag wilde laten zien, never a boring day at TOBACCO

14:30 uur
Samen met cultureel manager Naomi en Erik (onze goochelaar) bespreken we de culturele agenda voor de komende maanden, zodat ik weet welke dagen niet beschikbaar zijn voor onze commerciële klanten. Er staan een aantal mooie voorstellingen op de agenda waaronder het Red Light Jazz Festival, De Open Bac en ik verzeker alvast een plekje in de zaal voor mezelf en aanstaande vader-liefde Derk.

15:00 uur
De laatste afspraak van vandaag is met onze chef-de-cuisine Jasper en event manager Robin om het foodbook voor het najaar door te nemen. Dit doen we lekker bij ons knetterende openhaardje in de Wijnkelders. Kritisch bespreken we of de gerechten passen bij de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn tenslotte wel de eerste eventlocatie met een sterrenchef als initiator (Dennis Huwaë van restaurant Daalder) en uiteraard wordt er ook het een en ander geproefd, dat de wijnen ook worden opengetrokken vind ik geen probleem.

16:30 uur
Mijn mailbox staat weer op 32 ongelezen e-mails en ik duik weer even achter de laptop op kantoor.

17:30 uur
Voordat ik m'n fiets pak en weer naar huis ga kijk ik nog even bij party manager Lukas of alles klaarstaat voor de volgende dag. Morgenochtend om 09:00 uur ontvangen wij de salesafdeling van Bacardi voor hun kick-off meeting en ik heb nu alweer zin in morgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie bij TOBACCO Theater? Stuur mij een bericht op nina@tobacco.nl of kijk op www.tobacco.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: TOBACCO Theater Amsterdam Nina Pedroli Dennis Huwaƫ
Algemene voorwaarden | privacy statement