Nieuw coördinatorenteam voor ZEP030ZEP030 heeft een compleet nieuw coördinatoren team; Edwin Hendriks, Sandra Vendel, Maaike Hoogenboom en Linda Lee Sargeant zijn vanaf vandaag verantwoordelijk voor het organiseren van de regiobijeenkomsten en het verder uitbouwen van deze groep zelfstandige eventprofessionals in de regio Utrecht.

“Ik ben oprecht superblij met dit topteam” zegt Natasja Torcqué, oprichter van ZEPnl. “Als je op zoek gaat naar aanvulling voor het team en deze groep meldt zich aan om dit samen te willen oppakken, dan maakt mij dat heel trots. Het zijn stuk voor stuk professionals in hun vakgebied en al meerdere jaren aangesloten als lid. De plannen die zij hebben gemaakt sluiten heel goed aan op mijn visie voor ZEPnl”.

Het team heeft op maandag 7 juni officieel hun plannen gedeeld met de leden van ZEP030 “Met deze vier enthousiaste ondernemers staat er een ijzersterk team wat elkaar perfect aanvult qua eigenschappen en expertises." vertelt regiocoördinator Maaike Hoogenboom namens het team. "De strategie is duidelijk; tradities, structuur en inhoud op hoofdthema’s zorgen voor de voedingsbodem tot mooie samenwerkingen. Verbinding, verdieping en échte connectie met elkaar zijn de sleutelwoorden in de plannen voor de regio. Wij gaan ervoor zorgen dat iedere bij ZEP030 aangesloten zelfstandige eventprofessional eruit kan halen wat erin zit!’’.

ZEP030 is dé community voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Utrecht en onderdeel van ZEPnl. Iedere 1ste maandag van de maand vindt er een ZEP030 bijeenkomst plaats bij een evenementenlocatie in de regio Utrecht. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: ZEPnl ZEP030 Netwerken utrecht
Algemene voorwaarden | privacy statement