Grand Hotel ter Duin gaat samenwerken aan met samenwerking met Enforce High-End Training & CoachingDe mogelijkheden voor sporten in hotels worden steeds belangrijker. De hotelgast wil steeds meer zijn verblijf doorbrengen op een manier die bijdraagt aan een gezonde levensstijl. 3 op de 4 zakelijke hotelgasten vind vitaliteit en een gezonde levensstijl belangrijk. Maar liefst 72% van deze groep beoefent 1 of meerdere sporten. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 1 op de 3 van de zakelijke hotelgasten zijn keuze voor een hotelovernachting laat beïnvloeden door sportmogelijkheden in het hotel.

De Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule is met 20 vestigingen de specialist op o.a. het gebied van de exploitatie van fitnessruimtes in hotels. Daar waar hotels normaliter standaard alleen maar faciliteren zorgt Enforce ervoor dat middels slimme invulling van de ruimtes (apparatuur & vloerplan) en de inzet van Enforce mastertrainers fitnessruimtes echt worden geactiveerd en er beleving in de fitnessruimte wordt gebracht. Grand Hotel ter Duin ziet de meerwaarde van het daadwerkelijk activeren en is in Burgh-Haamstede een samenwerking aangegaan met Enforce.

Jelle Landman (General Manager Grand Hotel ter Duin):
"Grand Hotel ter Duin is trots om de samenwerking met Enforce High-End Training & Coaching aan te kondigen. In deze uitdagende tijden, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Juist hierdoor is Grand Hotel ter Duin getriggerd geweest, en zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partner in de sportwereld. De fitness in Grand Hotel ter Duin zal daarom per 1 juni 2021 geheel vernieuwd worden met splinternieuwe Matrix apparatuur. Daarnaast zal Enforce Burgh-Haamstede met een dedicated mastertrainer aanwezig zijn voor begeleiding, groepslessen en personal training. Wij zijn blij om deze kwaliteitsslag te slaan met de professionals van Enforce."

Richard Suijkerbuijk (Enforce franchisenemer & mastertrainer):
"In deze uitdagende tijden waarin het voor iedereen duidelijk zal zijn dat je vanuit een fit en krachtig lichaam op het speelveld moet verschijnen heb ik juli vorig jaar gekozen om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van ondernemen en coachen van medewerkers door het starten van Enforce Middelburg. Al snel bleek de connectie met Eric de Jong en Peter Blommaert van franchisegever Enforce International voor mij een schot in de roos te zijn en tijdens de lockdown is de vestiging zelfs verder ontwikkeld.

Tijdens een coachgesprek met Eric kreeg ik de kans om een tweede Enforce vestiging in Zeeland te openen. Direct een bezichtiging op de locatie gedaan en na wat research was ik erg enthousiast. Mijn medewerker Joren Wielart heeft vanaf het begin aangegeven zichzelf ook verder te willen ontwikkelen en al snel heb ik hem bij de nieuwe plannen betrokken en uiteindelijk de keuze gemaakt om hem de kans te bieden om samen deze prachtige nieuwe locatie in Grand Hotel ter Duin te gaan ontwikkelen. Ik ben er dan ook zeker van dat we met deze nieuwe Enforce locatie op Schouwen-Duiveland impact gaan maken op veel mensen."

Joren Wielart (Enforce franchisenemer & mastertrainer):
"Als jonge ondernemer was ik zoekende naar een omgeving om door te kunnen groeien. Op het vlak van business en kennis had ik een mooie samenwerking gevonden met Richard Suijkerbuijk bij Enforce Middelburg.  Door de oplossingsgerichte werkwijze stond onze locatie in Middelburg al snel stevig in haar schoenen. In de afgelopen maanden zijn wij ons ondanks de Covid maatregelen blijven focussen op groei, daardoor kwamen wij in contact met Jelle Landman van Grand Hotel ter Duin: een modern en sfeervol hotel in de Zeeuws badplaats Burgh-Haamstede. 

Door de luxe uitstraling en het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, waaronder een complete wellness, passen zij perfect bij ons High-End concept van coaching en training. Met deze nieuwe samenwerking is onze missie het creëren van een grote meerwaarde en positieve impact voor de gasten van Grand Hotel Hotel Ter Duin en de bewoners van Schouwe-Duiveland."

vlnr: Joren Wielart, Jelle Landman, Richard Suijkerbuijk
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Grand Hotel ter Duin Enforce High-End Training & Coaching Jelle Landman Schouwe-Duiveland fitnessruimtes fitness sportfaciliteiten Hotel Locatie zeeland
Grand Hotel Huis ter Duin
Postbus 85
2200 AB
Noordwijk
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement