UniePlaza gaat verder onder de vlag van people@places



Als gevolg van de razendsnel veranderde kantorenmarkt gaat vergader- en congreslocatie UniePlaza door onder de vlag van het snel groeiende people@places. Door aan te haken op dit landelijke werk- en ontmoetingsconcept kan de Gelderse locatie voldoen aan de toenemende vraag naar comfortabele, flexibele werkplekken, ruim opgestelde vergaderruimtes en kant-en-klare technische faciliteiten. Zo zijn er persoonlijke opnamestudio’s voor het maken van video’s en livestreamruimtes waarbij alles klaarstaat voor direct gebruik. 

Voormalig UniePlaza directeur Ernest Hoen blijft als ambassadeur betrokken bij people@places in Culemborg: ‘De vraag naar flexplekken en vergaderruimtes groeit al jaren maar de afgelopen tijd kreeg dit begrip een nieuwe dimensie. Vrijwel iedereen werkt anders dan voorheen, dan moet je anticiperen op waar de klant behoefte aan heeft.’   

People 
‘Juist omdat iedereen voornamelijk online werkt en communiceert staat het menselijke aspect bij ons centraal,’ vertelt people@places Operations Manager Erik Werners. ‘Alleen een mooie werkplek is niet meer voldoende. Zo hebben alle vergaderruimtes nu een extra ruime opstelling, is er op iedere vestiging een hospitality manager en zorgen we voor goede catering.’ De locatie in Culemborg is voor people@places een waardevolle toevoeging gezien de centrale ligging en de landelijke bekendheid bij een groot zakelijk publiek. 

Places 
people@places heeft inmiddels negen vestigingen in Midden- en Oost-Nederland. De ambitie is om binnen enkele jaren locaties door het hele land te bieden. Het bedrijf onderscheidt zich door haar gastvrijheid, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Mensen kunnen last-minute iets plannen, of wijzigen, maar ook een flexibel membership afsluiten. Het maandenlang van tevoren vastleggen van vergaderzalen of het aangaan van huurcontracten is hierdoor niet meer nodig. 

Trends 
-    Op 1 januari 2021 waren er 1,1 miljoen Nederlanders voltijd werkzaam als zzp'er.  
-    De maatschappelijk rol van flexplekken wordt steeds belangrijker. 
-    Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat 48% van de werknemers wereldwijd na het coronatijdperk remote zal werken. 
-    Veel zzp'ers ervaren vaker een gevoel van eenzaamheid. 


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: UniePlaza people@places Culemborg Vergaderruimte Flexplek
Algemene voorwaarden | privacy statement