Niel van Hoff (Tribe Company) in podcastserie Ondernemen is vooruitzienIn de nieuwe, zesdelige podcastserie ‘Ondernemen is vooruitzien’ gaat journalist Paul van Liempt (De Volkskrant, RTL Z, BNR) in gesprek met ondernemers die voorbij de crisis kijken. Hoe gebruiken zij de ervaringen van nu om zich voor te bereiden op de wereld van morgen? ‘Ondernemen is vooruitzien’ is een serie gesprekken met rasondernemers met een positieve blik op de toekomst. Niel van Hoff van evenementenbureau Tribe Company is één van hen.

Vrienden van Amstel Live
In de zesde podcast, die ongeveer een halfuur duurt, vertelt Niel van Hoff hoe hij niet bij de pakken ging neerzitten toen corona veel onmogelijk maakte. Want sommige dingen konden gewoon wél, zoals de online editie van Vrienden van Amstel Live, die maar liefst twee miljoen kijkers trok. ‘We hebben zelfs het achtuurjournaal gehaald, wat met de fysieke editie nooit is gebeurd.’ Creativiteit, omdenken, kansen zoeken én pakken, dat is volgens hem nu belangrijker dan ooit. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn leveranciers, zoals podiumbouwers en geluidsmensen. ‘Zo help je elkaar ook in crisistijd. Het gaat dan meer om relatiebehoud en service dan om sales.’ 

Sterker uit de crisis
Van Hoff verwacht in augustus weer publieksevenementen te kunnen organiseren zonder anderhalvemeterregel en is vol vertrouwen. ‘Ik heb het idee dat de goede ondernemers, ook in onze branche, sterker uit de crisis gaan komen dan dat we er met z’n allen in gingen.’ Een boeiend gesprek met een man vól passie. Over vooruitkijken, omdenken, hybride evenementen en meebewegen met het virus.

Zes afleveringen
De podcastserie bestaat uit  zes afleveringen:
o    Aflevering 1, met Geert Bouwmeester, bestuursvoorzitter van De Goudse
o    Aflevering 2, met Simone van Trojen van designer label La Dress 
o    Aflevering 3, met Wilco Berends van hotel-restaurant De Nederlanden 
o    Aflevering 4, met Barry Harzevoort van reisbureau Activity International 
o    Aflevering 5, met Marc Jaspers van HIPP-Uitzendgroep 
o    Aflevering 6, met Niel van Hoff van evenementenbureau Tribe Company

De serie podcasts is gemaakt door De Goudse Verzekeringen, alle afleveringen staan op goudse.nl/ondernemenisvooruitzien

Afbeelding van Bokskapet via Pixabay 

 

Tags: Tribe Company podcast De Goudse Niel van Hoff
Algemene voorwaarden | privacy statement