Demissionair minister Ingrid van Engelshoven bij testpilot in Stadstheater ArnhemDemissionair minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) is op woensdag 14 april aanwezig in het Stadstheater in Arnhem. Zij bezoekt ’s avonds de try out voorstelling van WENDE in het kader van de pilot Testen voor toegang. Ook spreekt zij met medewerkers en artiesten om geïnformeerd te worden hoe deze pilot van voorstellingen wordt ervaren.

Achtergrond pilot voorstellingen
Musis & Stadstheater Arnhem is drie avonden open voor publiek. Tijdens WEERZIEN op 13, 14 en 15 april 2021 is er in het Stadstheater weer live dans en muziektheater te beleven. Tijdens een drietal topvoorstellingen van de huisgezelschappen Introdans en Toneelgroep Oostpool in een coproductie met WENDE kan publiek weer even live van cultuur genieten.

Veel animo
Samen met 42 andere VSCD theaters en concertzalen maakt Musis & Stadstheater Arnhem van 13 t/m 21 april 2021 deel uit van de door de ministeries van OCW, VWS en EZK geïnitieerde pilot met snel testen. De organisatie en medewerkers zijn blij dat ze weer even open mogen en dat ze bij kunnen dragen aan een veilig bezoek nu en in de toekomst. Het animo onder het publiek voor kaartjes is groot. De voorstellingen in het Stadstheater zijn uitverkocht. Ook landelijk is er bij de theaters veel animo. De pilot is o.a. bedoeld om te onderzoeken of het publiek bereid is om onder deze condities podia te bezoeken. Alle reacties worden meegenomen in de evaluatie.

 

Tags: Musis & Stadstheater Arnhem Pilot testen voor toegang Testbewijs testpilot
Algemene voorwaarden | privacy statement