Louvre Hotels Group lanceert nieuw merk Tulip ResidencesDe gezondheidscrisis heeft de verwachtingen van de ‘long-stay’ gasten veranderd en om die reden lanceert Louvre Hotels Group een nieuw merk: Tulip Residences. Een moderne combinatie van samenwonen, samenwerken en welzijn. De eerste twee hotels onder de naam Tulip Residences openen binnenkort hun deuren in Joinville-le-Pont in Frankrijk en Warschau in Polen. Vervolgens zal Louvre Hotels Group in de komende jaren zo’n 30 van dit soort hotels openen in voornamelijk stadscentra.

Ontspannen stadsverblijf
De ruimtes in Tulip Residences zijn ontworpen in samenwerking met Tremend Design en ontwerpster Magdalena Federowicz Boule en gericht op het bieden van een ontspannen stadsverblijf. De studio’s of tweekamer-appartementen zijn ruim en speciaal ingericht voor een langer zakelijk verblijf, maar zijn ook geschikt voor recreatieve gasten zoals families. De gemeubileerde ruimtes beschikken onder andere over een kitchenette, kwaliteitsbedden, snel internet en een grote HD TV. Ieder hotel heeft ruimtes waar gasten kunnen werken en een Tulip Café, waar verschillende lichte maaltijden en snacks worden geserveerd. Tevens beschikt ieder hotel over een yoga- en fitnessruimte inclusief een Vital Dome©, een innovatief apparaat dat infraroodtherapie biedt voor een optimale ontspanning.

Laboratorium
Deze maand opent Louvre Hotels Group haar eerste driesterren residentieel hotel met bijna 100 kamers in Joinville-le-Pont (Frankrijk). Dit hotel fungeert als een soort "laboratorium" waar Louvre Hotels Group haar laatste innovaties zal testen. Daarna opent de hotelketen haar eerste franchisehotel in het hart van Warschau (Polen). Louvre Hotels Group is van plan om in de komende 5 jaar een dertigtal Tulip Residences te openen in heel Europa, voornamelijk in stadscentra en in de buurt van belangrijke vervoersknooppunten. Op verzoek van haar aandeelhouder Jin Jiang, gaat Louvre Hotels Group dit concept uiteindelijk ook uitrollen in China. Het eerste hotel zal eind dit jaar openen en daar komen 25 hotels bij in de komende jaren.

Tulip Residences   
Tulip Residences is het nieuwe driesterren hotelconcept van Louvre Hotels Group speciaal voor langere verblijven. Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd door design professionals. De combinatie van ‘samenwerken’ en ‘samenwonen’ biedt voor gasten een modern, gastvrij en stedelijk toevluchtsoord. Tulip Residences voldoet aan de nieuwe behoeften van reizigers die lange hotelverblijven boeken en op zoek zijn naar het comfort van een hotel, maar ook naar de sfeervolle en gemeenschappelijke ruimtes, voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met dit nieuwe concept biedt Louvre Hotels Group haar gasten en investeerders een meer gevarieerd aanbod. 

 

Tags: Tulip Residences Driesterren hotel Louvre Hotels Group
Algemene voorwaarden | privacy statement